[九龍走地G] 老廟攻略(四)

樓上泰, 無囡好耐. 無左成年...
" V" G5 W; c  U* K1 ~; ^2 h" {( \下面個D C9... 食唔落.
! f8 k2 \/ A$ O5 r4 Q; b
回覆 讚好 不讚 使用道具

rilakkuma10 發表於 2020-12-9 18:34
3 H. f4 z3 \, D下午食左11號灰髮囡囡
' x. e3 ?4 L, V! e& S' u去到岩岩落黎,我行緊有個阿伯喺我前面' i( [+ y) E5 a4 V0 }. t+ o5 G
囡囡唔接佢帶我上樓
$ A. t3 t! Z$ P$ N8 _, b9 P
請問師兄11號位係咪15號位向住油麻地方向行過去1個街口?7 ~0 Q, f# ?' ]" m4 P  ^
我行過11號位見唔到囡囡/ t. e# C1 w5 w3 B8 |' x
謝謝

今日行經見到有黑人望下; ^( Y5 o6 `% F) t

2 A& k  z6 P# A( Q, ^佢叫我靚仔 5 z; V; [8 x" b+ e0 b- }0 b
: J, Y9 @( R/ n5 A
我估都應該係
- K+ E4 O0 M' M3 {/ N2 u# A% }1 l  k: v
但肥媽0甘款! u' n" s4 @8 B8 l) S
6 t8 D" S# U1 G3 o
雞0甘腳走
8 k$ b6 h+ u6 O& D$ J5 b  |) f0 ~: k3 [% @( x

黑人果度隔離有三條女,其中一個灰髮,除罩後樣麻麻,但無吹鐘,兩魚半算係咁,另外隔離有個著黃衫細細粒,不過老左少少。- G* v! e7 P4 z: e  I7 s" C
十五號位今日八點鬆已走剩兩三個,無好野,所以試左灰髮,不過不失

Thanks all ching report

U9ith 發表於 2020-12-11 18:50
# T+ |' i, R. y' H/ |請問師兄11號位係咪15號位向住油麻地方向行過去1個街口?2 |1 p$ \6 H! ^( }
我行過11號位見唔到囡囡/ {  ~7 F- ^4 y( b& r
謝謝
9 O! y( D6 \/ h0 ?. x  A$ [
係,139
& J" h! l7 w% u果個位通常得2,3個,上鐘率都高,落黎無耐又有客,所以成日都無人企4 v8 Y3 G- b+ d5 B/ u
同15號位有幾大對比,因為15號囡多

上下浩撚 發表於 2020-12-11 23:43
) o# p/ M* {* m今日行經見到有黑人望下
( S7 Z; e/ f1 a: p
; ~/ Q) D$ l) @" b( v+ r佢叫我靚仔

' C. \, {8 S& \7 s% x2 o* o% Q! Q11號位果個我去咁多次得一次見到有人食,實在食唔落

11號位目測有3個女女,其中一個灰髮,試左灰髮服務正常

回復 (~^0^~) ##38 的帖子
3 L6 K$ U: w4 B" z" s8 f& t* W& ]5 l, D: x4 U7 k. ~0 Q
想問各位依件有無咩問題?3 u  u: f/ ?# L: B2 V3 A6 \5 p- i6 e
岩岩行過見到 好似ok

louisnng 發表於 2020-12-12 15:58 & h0 v; p! F: m
回復 (~^0^~) ##38 的帖子
5 h3 a' Z2 B0 i" f( D/ l& p" y* O
想問各位依件有無咩問題?
5 E. e) m" Y/ u  V9 z3 `) p
完全冇問題!  \. g, K$ ~4 v/ A
啱你feel就上!

回復 ACM1899 ##51 的帖子
, @8 @8 E2 ~9 C. Y$ z& a+ S9 `
8 z. B) N0 J3 D) m: b( v: m- X% y9 t1 v最後去左3號位
6 b9 a4 N& m: b  l  L* b0 j( j下次再去睇下THX

哈哈 支持支持

回復 (~@小鮑子@~) ##41 的帖子
8 q. k5 Y7 s9 B+ f% u
8 f8 Z" s+ G4 @- }8 O; c; l' X8 _我想又加价

灰髮係咪唔吹?

有無師兄有灰髮相?
. v. T6 R- C0 q正嘅搵日去食。

呢幾日有冇新女到?。除左肉地呀sa

琴晚行過都係見3,4位置有一班大媽係到,自問都食得重口味,都食唔落..

上下浩撚 發表於 2020-12-11 23:43 & F) e2 Z6 v0 G: _; O
今日行經見到有黑人望下
% H8 v' f$ g- P  C
& L  Y9 z0 O% z佢叫我靚仔
2 d5 Y6 u2 }7 x" k
我行過佢都叫我靚仔🤣🤣