[九龍走地G] 老廟攻略(四)

回覆 讚好 不讚 使用道具

* C0 l+ f" ?& F( c' {' }) {  q
sexhunter777 發表於 2022-6-28 16:16 9 n- v# ^, W, C7 u9 y- n
荔56同工傷系齊名既跌$性地

$ p0 c7 C1 d6 r" h
0 J$ B. R( m. K- G6 T* L. G/ e7 t就係!呢d餐牌老雞平時絕不入閘, 出到太子睇完701冇乜心水, 去洗樓聽佢叫聲淫賤,咁就比佢引到入去中大伏!

依三年大家可以專心工作,我有個朋友未封關之前,日日一夠鐘放工即走去洗樓,工作散慢,七八年無升過職。 自從封關無雞叫反而寄情工作,
' L: z0 ~# N1 }3 N- |三年間升左兩次職。 唔係多得依班老妖,大家又點會轉心OT好過。

faigary 發表於 2022-6-28 23:22
& C! a# [# H2 e5 d! }4 r$ d& _, p1 I依三年大家可以專心工作,我有個朋友未封關之前,日日一夠鐘放工即走去洗樓,工作散慢,七八年無升過職。 自從封關無雞叫反而寄情工作,
1 y" z9 O2 w) y7 F三年間升左兩次職。 唔係多得依班老妖,大家又點會轉心OT好過。

, s: m# `  V5 j' {1 k; N好勵志呀

faigary 發表於 2022-6-28 23:22 & M6 x7 L0 Y9 _
依三年大家可以專心工作,我有個朋友未封關之前,日日一夠鐘放工即走去洗樓,工作散慢,七八年無升過職。 自從封關無雞叫反而寄情工作,
+ H% E; J( t! w3 u# _三年間升左兩次職。 唔係多得依班老妖,大家又點會轉心OT好過。

. s1 S8 V2 j: W6 l/ K' i佢結左婚未

回復 B-chow ##796 的帖子7 J! e; g6 Y& e% s/ m# L

! a% d! `) U: h5 H" t& f死link嘅?

' ~! ?; s- s( L+ g$ d" z* F; F
dannyng 發表於 2022-6-28 20:43
5 ]6 `: c" O2 _3 Z5 W. S而家係好伏喎。

8 D  P/ E5 L/ [$ T5 D3 y% k8 W8 K# C- k& Y4 F6 {4 q6 `
依家啲一樓一,俾錢幫襯,佢提供個閪俾男人屌,,幫助解決性需要,覺得個男人吊完應該講多謝,唔伏就假

faigary 發表於 2022-6-28 23:22 0 h3 k/ v1 `  g& T0 t
依三年大家可以專心工作,我有個朋友未封關之前,日日一夠鐘放工即走去洗樓,工作散慢,七八年無升過職。 自從封關無雞叫反而寄情工作,6 M! T2 p6 I. p9 P7 G$ H
三年間升左兩次職。 唔係多得依班老妖,大家又點會轉心OT好過。

u; Q4 \9 Z5 J0 P  [/ Y: ^3 P銀包仲可以慳返唔少

dannyng 發表於 2022-6-29 20:32
3 q, N/ V2 w% e- B; z) J  z+ \" E好多對波又假,閪又鬆,根本就是跌錢買難受。

9 j: r* S# L4 a$ R仲有肚皮鬆呢...諗起都難哽。) @' M/ K) U% T" a- }( W' [. C# p
跌錢買難受呢句可以用總括疫情幾年之冇啖好食
7 S, F- F& M1 P0 d0 H4 S- X

faigary 發表於 2022-6-28 23:22 9 R  A0 p1 D8 I& q+ p. w  b5 R
依三年大家可以專心工作,我有個朋友未封關之前,日日一夠鐘放工即走去洗樓,工作散慢,七八年無升過職。 自從封關無雞叫反而寄情工作,5 d( {$ p2 t! g- R5 h# V) q% H
三年間升左兩次職。 唔係多得依班老妖,大家又點會轉心OT好過。

: ^( I( U* M1 Y5 A9 S寧缺勿濫,班老妖真心食唔落 好多都伏
( J( T9 ^' r4 R8 F1 C% X留返到時先再出手

sexhunter777 發表於 2022-6-28 18:43 9 ?" L; f2 `; M. v2 Y
衫扭
9 J. ?0 c1 d% ?8 B
新場嚟?

tpman1 發表於 2022-6-29 15:04 - ~5 W/ O! w) G* ]: B4 Y2 u# y0 Z
回復 B-chow ##796 的帖子
2 W7 B$ X  q3 X4 h* b$ `4 t
0 m! v7 x( e  V4 N死link嘅?
* S! y' ^+ E+ j7 n; X8 R8 n. w
I also cannot found that girl.

有人食過聲稱廟街28陀地企街女女

報道~
  s$ _1 r6 [( J' ~* P3 J1 a  _9 k
& R: L! y- B: d& m. u! R. \4 R6 V成個星期無去
5 z- o) J+ j" D4 d0 O' p: V( Y7 z9 C5 n$ L
% z% Y* L4 u% z- U( ]% {+ D  G3 H- n唔知咩環境

thx for details

本帖最後由 speedingmolly2 於 2022-7-5 23:12 編輯 ! Y3 C0 R# h$ ~: o- t6 c4 h

* s/ d/ _  |7 e# x0 X) {& {* \4 h7 W8 V% x兩個月冇去廟街。六点㡬平安牌坊北海,長註幾件。聖誕燈又係嗰四件。191又係嗰三件,其中大V領我曾中伏。( [0 F. s# Y2 J4 w

) z( j* ?9 {- Q5 n2 y; i) M; ^8 M聖誕燈有個最靚最後生,企呢個位都成年,應該好多師兄做過。佢一直唔係我杯茶,但因最近冇嘢食,我以為兩魚半,入到房揸左佢一下,佢同我講係三鱼……原來佢好有禮貌、好笑容、有服務,又好肯交戲,無抄牌,唔係我杯茶。可能已生過兩件。

回復 speedingmolly2 ##838 的帖子5 {+ _! z7 R5 \2 A2 g
/ y" e7 z6 |/ e. p2 J& f: E
請問聖誕燈即係邊個位置4 @+ |/ ]0 r1 n5 a* F$ T
謝謝你

疫情期間老廟真係伏到仆街。。。大家唔洗再去7 Q" W5 o# z4 T
% r* _" ^0 D; [: G  C* X
肉檔輝煌時期已成過去😭😭😭