[九龍走地G] 老廟攻略(四)

今日17:00左右行過 11號冇人 15號位2個大媽
回覆 讚好 不讚 使用道具

* z- S& e. a3 p阿SA真係好忙!!!!!!!!
: [# I) o" h1 Y" B0 @$ e- }/ q8 ]( W$ ^+ U9 i1 J2 @( V

想問呀sa係咩樣?

我幾次中午1~2點行老廟,都唔見有人
( a5 }! t  ]' E; W! x! `對上在老廟食野,係上年過農歷年前食左雞扒妹,估唔到咁快就黎一年

用手機回應 gulielmus #104 的帖子7 w- }$ P1 y1 X- L

6 l. ~8 o% \( P. A, |) D) }小弟两年内食咗鸡排妹不下十次。。。真系不枉此生

Playhard69 發表於 2020-12-29 16:28 - Q9 L  v7 g& U- W2 U* s/ p
用手機回應 gulielmus #104 的帖子
0 i+ k% P6 B' O, s
+ {9 G+ X4 z. T" G9 }- G/ d小弟两年内食咗鸡排妹不下十次。。。真系不枉此生
/ q! I6 X  {! w6 O% D- \" D/ Z
洗唔洗咁誇,不過佢係幾好HI的
% ~# o; n% z  |% ]$ J
$ A2 O" a7 y% v9 N; _以前一係食老廟,一係去元朗食600蚊果D & O. H& @0 Q- G1 ]2 z6 |
依加我得閒的時段老廟冇人,元朗又變成大媽區,好慘
2 ^2 y* h0 \5 ]4 ^+ @4 \! S2 A
3 B; s, y' c  x: H

用手機回應 gulielmus #106 的帖子: u4 e1 J4 \$ U4 p# z) J: k3 w

2 Y& r0 R& Y8 m" j- m) U2 |最初老庙好多嘢食。。。肉档两鱼有大把后生女食。。。 后尾黑人冚咗肉档。。。冇晒优质后生女,所以焗住不断返噱鸡排妹,真系好很正

雞扒妹喺邊度?

katotomix 發表於 2020-12-30 03:34 / \0 J+ O9 _: i- G5 e
雞扒妹喺邊度?
; l# ~+ _/ z. `- _" f1 H
179 樓  1 E( j( H) o5 O- j& _- `" K. G

: G+ x, f3 Q$ q8 T% ~2 D( L5 U: `9 k! J" G

5 U8 Q' Y. U2 g6 r7 S. E1 v5 ]# Whttps://141hongkong.com/thread-2396720-9-1.html

用手機回應 地溝男 #109 的帖子6 A" D! m7 z0 J# T
" y8 k# m3 J# Q4 Y0 J+ K9 s8 J
咁多人行過都唔屌雞排妹嘅,唔識貨

" e* T- y9 N( P7 D謝謝你

Playhard69 發表於 2020-12-30 09:01 ) {# ~# e: V: f' G3 D
用手機回應 地溝男 #109 的帖子; c3 B+ H0 k. j) \+ L" H
& e5 E8 E% l* ^( S9 L; t9 @
咁多人行過都唔屌雞排妹嘅,唔識貨
& v1 X5 Y; c# H
成日見到,但唔多岩食

用手機回應 kitfit #112 的帖子& d! V: {8 e3 g! x/ D4 J' L4 g, M" U! N
+ t* @: y8 i4 b0 G' W
師兄食開咩類型嘅囡囡?

Playhard69 發表於 2020-12-31 08:44 8 B' `- {  E7 S* E
用手機回應 kitfit #112 的帖子
. M# h% H3 |! i: m( @. L+ l  L0 K% L; x$ J
師兄食開咩類型嘅囡囡?
, P  E, \* H- q  n! G: d# r7 _
小弟專搵靚女黎食

今日有冇景?。 定仲係舊女?

, y: }' d6 B% e
5267 發表於 2020-12-26 20:14
% h2 t6 S+ C$ M+ ^  ?! H! p, M回復 (~^0^~) ##95 的帖子  s1 K" Y2 y$ o) R

& l9 V# E$ y- P唔好意思,而家才睇到。
, k3 b4 M- n) ]1 l+ f

: M4 a9 W5 y# B3 F& m$ ~5 {數字兄,你 e 家喺妙雞嗎? 今日風平浪靜,班 VlSA 雞水浸閪,出嚟屌閪嗎? " H7 j& d% ]+ A

7 z  t/ @) J. K$ V$ n+ Y  ^) b5 X5 A
今日擺油麻地多層跳樓場,影鳩佢收皮,睇吓今晚有冇淫最後衝關, 11:59 PM 玩笨猪跳,如果冇,埋單計最後一跳就係及時雨老闆黃桂芬。 4 V  Y- u' i' [' G* j7 z. x  R
# @# m5 r; s' ^& n5 u- ^: b
0 O& P6 f) j* y

回復 (~^0^~) ##116 的帖子9 }! z0 U, ?  P% g3 R
; J; D( _0 A4 K# ]
唔該大哥,又唔好意思,現在才睇到。
7 z% I: w% A( K; I8 K認真認識你興趣大D。/ O" n- @/ M' R$ [" q
另外乜嘢係“及時雨老闆黃桂芬”?

回復 (~^0^~) ##116 的帖子! b5 q0 N; ?% w9 L" q1 t
3 @3 u4 R% Z9 c- Y% K+ K. O
祝你同大家新年快樂。長玩長有。

今日先得閒去試丹丹,唔係靚女,但身材堅正,大波肉厚,勁好Hi 。

llaawwhk 發表於 2021-1-2 22:43 ' b4 z9 Q7 T+ O5 t1 }9 A$ k4 R+ \7 r( K
今日先得閒去試丹丹,唔係靚女,但身材堅正,大波肉厚,勁好Hi 。
+ t4 B7 a1 m! _5 |0 E
而家班女好似都有堂食限聚咁,好多時夜晚十點零十一點去到經已毛都無條。
' k: l, k4 p9 n! D, D, [1 C
. t; I, Y$ ]+ x2 o! u) Z! M  o5 }唔通真係少生意到直頭放棄晚市?