試TF玩得好開心

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

小弟襯住今日得閒要去搵女女比佢品嚐下,上去之前先電話約定,準時上到去。入房,女女真係明艷照人,好熱情咁招呼我坐低,然後就主動伸手入小弟條褲入面搓弄我條肉腸,流露出狂野本性,你摸我揸鬼咁開心,幫我除晒衫入冲凉房,女女侍浴用對大波,由上至下慢慢磨,乳牛煎蛋,夾到我碌鳩硬到爆,櫻桃小咀含住我碌鳩食到停唔到口,兩粒旦旦係咁啜,奶我碌鳩時個樣鬼咁淫,女女蕭功真係好堅,含到我幾乎射出嚟,忍住抹身出沖涼房,床上我就做大爺,女女招呼好到不得了,唔知以為自己做左AV主角,女女由頭錫到落腳,奶lin啜蛋蛋,獨龍鑽中鑽,小弟都唔執輸,揸波啜lin,摸到女女妹妹起晒水,女女再幫我環保深喉吹奏,簫功真係好勁,爽到我想爆,立即幫我帶套。跟手就女上肉體完全緊貼。鮑魚窄窄。佢更索性快放策騎兼瞇眼輕輕呻吟。兩人身軀嘅猛烈撞擊。佢隨即興奮得放聲淫叫。銷魂到透晒入人心。轉下個姿勢。男上時。見佢個西已經濕撚晒。我就忍唔住舔吹啜挖下。有d溫暖西水不斷湧出黎。男上9淺1深。快速將成條鳩抽插入佢子宮。屌到叫晒床。搖晒頭。反晒眼。最後扶住佢條腰從後推進。推到囡囡瘋狂大叫。經過一輪狂轟猛炸後。束勢以待。瘋狂抽插百幾二百吓。終於爆射,沖埋個事後靚涼。
多謝師兄好野分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝師兄好野分享
好熟口臉

多謝師兄分享

多謝師兄分享

多謝分享

多謝師兄分享