[精兵召集] 疫情集中討論帖 (九)

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

剛收到消息, 現在持有香港特區護照, 只要申請 COE 便可入境泰國. 我的 COE 今天出了, 終於可以回家了   
回復 mriderx ##1 的帖子

欢迎 我前几天才回泰 在酒店隔离中

但好似都系要買保險同隔離15日

同埋好似得 30日逗留

是要買COVID-19保險 (我買的只要900多元), 另隔離16日(第一天是算 0 天)
逗留是90日, 可續2次, 即最長270日 (有錯請更正). 我申請了差不多90日的逗留期.
回復 mriderx ##4 的帖子

謝謝分享

請問你九百幾有無包埋門診四萬銖同四十萬銖住院?
可以分享下九百系邊間買同埋系一年定半年? 謝謝你
cola1 發表於 2020-12-14 20:34

謝謝分享

你上網 search insubuy, 我是跟據COE的最低要求買的, 我買的是80多天的.
回復 mriderx ##6 的帖子

謝謝分享
隔離16日 is a big concern to us, so still can't go if no time to 隔離16日
回港又要隔離,無咁多假期
一來一回隔成個月真係搞唔掂.

多謝情報
逗留是90日
3個月。正

......................good ar
謝謝分享了這個資訊~~
Reply mriderx ##1 Add Thread

去一次, 前後要隔離一個月, 意義不大亦浪費時間金錢
要隔離咁耐我就用唔到喇, 不過都替用得到嘅人高興
mriderx 發表於 2020-12-14 20:10
剛收到消息, 現在持有香港特區護照, 只要申請 COE 便可入境泰國. 我的 COE 今天出了, 終於可以回家了

多謝師兄資料
咩係COE?

有左coe,就可以cob🤪
請問師兄,隔離酒店要幾銀!
1314.ww 發表於 2020-12-15 08:07
請問師兄,隔離酒店要幾銀!

最平 26,500B

You can search asq.wanderthai in google.

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-27 00:24