[華南地區] 同乾淨廟記企企再穿旗袍玩老强

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

昨早去中環樓梯亍 1608188550315.jpg 睇完医生, 1608188550358.jpg 今朝真係鸠根無左赤赤痛,320的專科医生,講返屌旗袍囡,碌能屌穿抹手纸,囡就幫碌能搽K Y,佢又搽隻閪後。卧床边帶我條能插入 IMG_20201210_064651.jpg 佢隻閪,咁又揸住波 IMG_20201211_075418.jpg ,望住屌閪毛同肚臍的纹身花,但俾抹手纸屌閪抽動阻到睇自己條鸠点出入隻閪,個波真又大又好揸,講拉高的口罩啜蓮,但又唔俾啜莲
講講下話前两日自己係咸记剛吊完閪,行上來廟亍食嘢見佢著黑色旗袍,谂住今日揾你玩,要你著住衫玩大天二老强旗袍囡,点知話囡轉眼己快速除清,問唔見佢件旗袍,有就俾多五十元即两百著返旗袍同佢玩老强,囡話旗袍就掛骑楼,隨即起身 IMG_20201212_072629.jpg 行出骑楼取旗袍,帶文胸,著旗袍 IMG_20201212_073017.jpg ,返床边第一件就係幫我再屌穿多一張抹手纸,就話卧床要屌,我话叫佢著返底底先卧床,等我剝佢底,随即插佢閪,跟住在旗袍上揸佢個波,佢件旗袍係一件直落,唔同电影小鳳仙襟可以扯開揸住個奶罩嚟屌,而囡亦配合叫床,屌左分零鐘,我依個旗袍控咁玩老强,就咁最近好難戴住袋都射到米青,chok左有四。五下,同中出快感一能樣,唔通002袋幫助,浸到缩先掹鸠,個袋成泡米青,同最近一年都係觉殊一下,只係袋頭一滴,
囡為我除套,並為我用濕巾抹能,我話掹能個套甩左一半,我都要入厕洗能兼屌完閪要疴大尿(我叫鸡前一定飲啤谷尿,可以助起頭,如可中出屌完疴大尿),入厕事後洗能疴尿梗自己來,,但出厕囡都提供抹手纸俾我抹能印腳,當然亦多手胸口伸手入揸蓮,了高旗袍睇下紋閪上花,件囡都讚我乾淨,咁,下次同你玩打真軍,佢話得,五百!
穿好衣服付炮金要我放在枱上,跟住見佢在銀纸噴消毒液,並话錢最污糟,自己亦開门走人,有意想中出,但怕中招,依件乾淨閪應0K,五百我就觉贵的
淫照全插圖

多謝分享
感謝分享
感謝分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 06:17