[愛嫖交流/分享] 同乾淨廟亍企企著返旗袍玩老强

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

11/12,雖然两日前中出 07-23-53-082251yjriwg6ny68ri8r1.jpg 07-20-28-20201211_2abd9577f611fcfb0811PIhk4Bsqm3Bb.jpg ,但我依件旗袍一早去廟記,由牌坊O K行入,見到旗袍囡剛下樓,行前問價,200包吹,回價150齋屌,囡肯,此時望真囡是著一字胸天藍露半球近似旗袍長裙 IMG_20201212_073337.jpg ,不是旗袍.但己成交,唯跟上樓,件囡上樓.入房.佢間好似係骑楼房.關窗.關出骑楼门後快速除清.件囡長髮.身型颇大件.但唔算肥閪.大隻閪 IMG_20201212_072629.jpg .波大又挺.隻閪上面纹有花朵.件囡埋嚟就俾搓手液搓手.跟住叫我除衫洗能.我話唔洗.唔係真軍帶袋屌.(諗住上來玩旗袍老强式.無得玩.星期三剛中出左.求其除褲屌下算)点知條囡話的毛毛袋袋都接觸到.要我洗
只好除清.入厕.條囡同碌能.鸠毛.春袋大洗.利害過我中出完一路疴大尿一路洗能幾倍.係叫企亍以來囡幫洗能最耐.
埋床边.用抹手紙抹乾.点知條囡尚要用濕巾幫我抹鸠抹袋一篇.跟住十八摸一輪.條能80度左右就為我套上0.02(一向屌鸡無留意用乜套.但此囡的套大大字002)
上左套.跟住套上揸K Y .隻閪同樣搽.然後又用抹手纸
点用抹手纸 原來俾我條鸠拮穿抹手纸中間而直落碌能底部.未屌閪.先屌抹手纸
咁.一陣屌閪阻隔毛毛同春袋同隻鸡下身接觸
(吓.咁都有.叫左四十年鸡未試過)
想當年.自己染陰蚤.要剃鸠毛.揸樟瑙油(而家用洗蚤水就得.陰蚤同頭蚤己係H K 绝跡.)當年剃左毛做青龍 08-49-48-20201214_b5e34cbbe506b46f9b8aqrEQ3r5rwA9J.png 係吧叻冲涼都遮遮掩掩.初初青龍 未長返的毛唔敢叫鸡.曾發畸想.屌閪用纸巾如鸡用抹手紙給防陰蚤.三十多年前未時興抹手紙
講返屌旗袍囡,碌能屌穿抹手纸,囡就幫碌能搽K Y,佢又搽隻閪後。卧床边帶我條能插入佢隻閪 IMG_20201210_064651.jpg ,咁又揸住波,望住屌閪毛同肚臍的纹身花,但俾抹手纸屌閪抽動阻到睇自己條鸠点出入隻閪,個波真又大又好揸 IMG_20201211_075418.jpg ,講拉高的口罩啜蓮,但又唔俾啜莲
講講下話前两日自己係咸记剛吊完閪,行上來廟亍食嘢見佢著黑色旗袍,谂住今日揾你玩,要你著住衫玩大天二老强旗袍囡,点知話囡轉眼己快速除清,問唔見佢件旗袍,有就俾多五十元即两百著返旗袍同佢玩老强,囡話旗袍就掛骑楼,隨即起身行出骑楼取旗袍,帶文胸,著旗袍 IMG_20201212_073017.jpg ,返床边第一件就係幫我再屌穿多一張抹手纸,就話卧床要屌,我话叫佢著返底底先卧床,等我剝佢底,随即插佢閪,跟住在旗袍上揸佢個波,佢件旗袍係一件直落,唔同电影小鳳仙襟可以扯開揸住個奶罩嚟屌,而囡亦配合叫床,屌左分零鐘,我依個旗袍控咁玩老强,就咁最近好難戴住袋都射到米青,chok左有四。五下,同中出快感一能樣,唔通002袋幫助,浸到缩先掹鸠,個袋成泡米青,同最近一年都係觉殊一下,只係袋頭一滴,
囡為我除套,並為我用濕巾抹能,我話掹能個套甩左一半,我都要入厕洗能兼屌完閪要疴大尿(我叫鸡前一定飲啤谷尿,可以助起頭,如可中出屌完疴大尿),入厕事後洗能疴尿梗自己來,,但出厕囡都提供抹手纸俾我抹能印腳,當然亦多手胸口伸手入揸蓮,了高旗袍睇下紋閪上花,件囡都讚我乾淨,咁,下次同你玩打真軍,佢話得,五百!
穿好衣服付炮金要我放在枱上,跟住見佢在銀纸噴消毒液,並话錢最污糟,自己亦開门走人,有意想中出,但怕中招,依件乾淨閪應0K,五百我就觉贵的
同乾淨廟亍企企著返旗袍玩完老强,射完米青,條鸠根一路都赤赤痛,唔知早两日中出定玩老强刺激過渡
昨早去中環樓梯亍 1608188550315.jpg 睇完医生, 1608188550358-2.jpg 今朝真係鸠根無左赤赤痛,320的專科医生,
淫照全插圖

點解唔去政府醫,而家疫情關了門?
好L精彩攪笑😄
freefreefree73 發表於 2020-12-19 03:39
好L精彩攪笑😄

確實事實的描述,作都諗唔到
有点喜欢看师兄的帖,真实有趣…
尼個醫生一分鐘就叫你走。一定開重手類固醇。用其他醫生十分之一的時間睇。所以價錢咁平。濕疹情況。其他病吾知。
dangerousbaby 發表於 2020-12-19 11:11
尼個醫生一分鐘就叫你走。一定開重手類固醇。用其他醫生十分之一的時間睇。所以價錢咁平。濕疹情況。其他病吾知。

而家皮膚科医生做晒美容,你想揾個真正皮膚科医生即好能難,320普通科都唔止,尚五至七天药,仁医也,不過佢介绍你佢老婆買的護膚,我同财顧去睇下,就介绍去,件财顧就咁俾叫買乜就乜,俾錢就我,一千八百幾
sklhongkong 發表於 2020-12-18 14:20
點解唔去政府醫,而家疫情關了門?

你未去過,去红屋仔如果佢認為唔係性病,医生睇完叫你去睇普通科,係,淋仔要了鸠就話,念珠,滴虫表面皮膚都要了同抽血验,的男護當你屌左佢老母報仇咁,淋仔都流晒出來,但点都左了右了痛不欲生,滴虫,念珠,好似我的鸠根痛,尚深入了,又要見追踪來源,以前北的叫鸡,掂,而家会問係边度,好彩而家企企,我就嗡得如,龍蝦,
快D来睇,
古▪ 文有书法,武夫有射法,游人也有姬法
每当姻公驾御前,凤姑会为姻公先行仪式,礼洗一番才予合体。
此姬艺误为早己失传, 今竟给老兄况遇,可谓多生有幸。
且凤姐认可老兄知she sex有礼。墨许日后老哥再幸,做拜礼时,可直接参天拜地....
羡 joy 羡 joy
mtlrichter 發表於 2020-12-19 21:26
快D来睇,
古▪ 文有书法,武夫有射法,游人也有姬法
每当姻公驾御前,凤姑会为姻公先行仪式,礼洗一番才予 ...

IMG_20201212_073017.jpg 件囡五百中出我真唔屌佢,太烦,太乾淨
回復 我愛朱纷申 ##1 的帖子

多謝分享
回復 我愛朱纷申 ##5 的帖子

多謝分享
咁醫生話你係乜野事?春袋痕?
sz167 發表於 2020-12-21 18:03
咁醫生話你係乜野事?春袋痕?

春袋痕係念珠菌感染,條能冇因為戴袋,(實中出只顧洗能,袋係咁沖下)
鸠根痛,平常流精,突連射,拉伤射精肌肉
精彩的一編,謝分享
多謝分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 14:55