[華南地區] 七十年代女子理髮我的第一次,女人摸鸠頭,打飛机

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

IMG_20201228_071638.jpg IMG_20201228_071601.jpg 现今深水埗髮記係点未試過,足仔就試過
咁七十代年代嘅女子理发又点 IMG_20201228_071320.jpg

七十年代初,中文中学畢業,係新蒲崗纱廠做練習生,朝八晚八,初三百五.過试用期375,走之前.四百文一個月,包三飧,朝,潮州粥,午,晚食包伙食.讀中学.男女校.又細粒、畢業得五呎二.瞓徒置區,做左纱廠,好多工廠妹,又矮又细粒又窮,係纱廠係在實验室学較染料配色,好彩,唔係成日係實验室,俾的叫人去幫師傅整机,去染房幫手,個的而家学到即冇用,光谱,色谱,出染料公司你要依隻色,电腦即同你做,即製衣唛架裁床己全部电腦化,而我跟的師傅都傳吸入太多染料,好早肺病死左,纱廠的整机,染房師傅,领班成日講叫鸡,自己好想跟埋去叫鸡,但傳有性病打政府工验身就過唔到關,攞佢地的真欄,红綠來睇,徒置區厕所冇門,工廠夜晚八点,的男工走晒,係得的领班,会係工廠沖涼,濕鸠,放假就去九龍仔公園熱天游水,睇完泳衣濕鸠,冬天就踢足球,夜晚昅情侶衣泣,自己代入打飛机
一夠十八歲就考政府工,面試体能OK,
收到信去九龍医院照肺,佐顿政府合署验身.除剩底褲度高磅重.又高左.五呎四寸半.111磅.合格.見医生真係將底褲拉低.轉身彎腰.
验完身去廟亍,吳淞亍睇的阿嬸叫佬上楼,自己行埋去阿嬸唔嬲,坐小巴去城寨睇小电影.好多人睇到咁尚下或換片過格离屌鸡十元.係東頭村道個边八元,睇夠(小电影不停只係睇十五分鐘就停下換片,俾人去叫鸡或睇真人表演(真人夜晚先有)行返屋企,的鸡有嬲,唔敢,城寨始终真污糟,行去新蒲崗,去到師傅講叫鸡的公寓,當時價錢日20,晚25,當日唔敢試,後來有玩過都一年後,半夜鸠硬,或就英华大檔赌完錢,日25,夜30,
搭返車落佐顿,望下真欄,红綠。鳝稿。陶淘池,鸿運池,
但最後唔敢,去左女子理髮,叫永業,幾年前經過都好似尚見,但現址己成足仔,
上到去,梗唔会話未去過,㩒左鐘,開门,入去漆黑一片,由髮花(中環有的可以咁講,佐顿就大部髮姥)帶领坐上理发椅,先除鞋,再較低,再放板,变左理发床後,会蓋上理髮布,髮花就会攞喷左花露水毛巾抹手,面就問過你先跟住開始按頭,手,约十五分鐘就掃你裤浪,條能硬左,会再為鋪大毛巾後,在大毛巾,理发白布解開褲鍊,內外褲腿低,露出成個春袋同賓州,髮花此時会用厕低包住賓州,会玩一輪春袋,玩到你要爆,就会問用唔用油,用,當佢摸到我係包皮,就会問我反唔反皮,我话反,佢就好細心但熟練手法,反開包皮,為我敏感鸠頭搽上B B油,第一个女人接觸我鸠頭,不斷輕撫,知道快要爆發,就套弄幾下,一手厕紙包鸠頭,一手掃袋,咁就第一次由女人手上射米青,由髮花清潔好,穿返好褲,髮花就会做衛生,洗手,回來整好的被叫我瞓,夠鐘就叫醒我,俾七元一個鐘,二個鐘十四元,加一元贴士,十五元走人

回復 我愛朱纷申 ##1 的帖子

goodgood good
時代變遷
Good historical description.
回復 我愛朱纷申 ##1 的帖子

七爺的歷史真相!
旧梦毕生记

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-19 17:02