[華南地區] 成隊係咸記,係疏左,但!

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

今早轉凍,天氣凍加上正義朋友巡查清零行動,插秧打殘晒,28/12去咸记,正義朋友成隊 1609283465756.jpg 1609283465725.jpg 1609283465732.jpg 1609283465771.jpg 1609283465697.jpg 1609283465740.jpg 當然鸡飛嫖閃,整罐啤 1609283465748.jpg 睇咸记公园正義朋友捉人踢,隊夠,正義朋友走左,龍蝦企企就返位,搽神油,過得如捉件,中出食檸檬,最後整到件好豬,上房,揸下, IMG_20201230_074700.jpg 黑罩黑底 IMG_20201230_074938.jpg ,中出囡洗洗 IMG_20201230_074501.jpg IMG_20201230_074543.jpg ,我唔洗,埋位件囡用濕巾抹完又抹,用左神油碌能慢熱,十八摸同劣好耐先閪口磨一輪先咇入 IMG_20201230_075143.jpg ,真軍好屌,越屌越硬,屌一輪濑下隻肥閪 IMG_20201230_075043.jpg ,再屌多一陣就射米青,射完掹鸠,米青湧出, IMG_20201230_074832.jpg 隻鸡用纸巾掩閪, IMG_20201230_075445.jpg 話我幾廿歲都咁多子彈,跟住即入厕洗能疴大尿,洗完俾錢走人

"話我幾廿歲都咁多子彈"

七爺真係勁!
回覆 讚好 不讚 使用道具

jimmyhot 發表於 2020-12-30 09:44
"話我幾廿歲都咁多子彈"

七爺真係勁!

我昨日埋年Q,150笠膠,去廟記,一笠膠都必一滴
回覆 讚好 不讚 使用道具

一竖旗bro操人娃
激情澎湃温泉关
滔滔公水射不绝
Paid 妇盛赞不绝口