[芭提雅] pty 全封

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

除 essential shops 外全關, 食店只可外賣, 7仔 2000-0500 都要關
呢次唔講得笑, 封到幾時都未知, 要等 further notice
Waiting for the great reset.
全世界疫情緊張
几时才有春天 😭
That is really sad! Hope we can go Thai on second quarter of 2021
Oh....no.....細佬受不住....唉!
世界要滅了
反正唔停都唔會有幾好生意,完全停曬佢,等個疫情快啲穩定落嚟亦不失唔係件好事!忍短痛換個長時間嘅安全其實對所有人都係好事!芭堤雅始終大部份都係服務行業為主,萬一病毒擴散就好大鑊!希望新一年呢啲衰嘢可以完結,所有嘢都快啲重回正軌啦(除咗囡囡價錢
希望疫情快D完 大家身體健康 唔貪心下年新年大家都可以番家鄉就夠
Look like patient is the only thing can do now
回復 newbra ##1 的帖子

睇黎又要執一批酒吧
芭堤雅好似都有幾十人中招,識得條女都話唔舒服,過幾日去驗
囡囡搵唔到食已經夠慘, 妖妖就慘上加慘, 因為佢地要定期打針, 針針都係錢, 唔通暫時做返男人?
太惨了 希望一切早日恢复正常🙏
这疫情够恶心人  
停一停都好,唔知泰國幾時開始打疫苗呢
太惨了 不知道以后还能不能回复到全胜时期
Oh! So sad PTY is under lockdown again
Thanks for the sharing
期待春天到來!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-24 20:55