[沉船分享] 講返$300囡囡叫我買CHANEL袋呢單野

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

講返$300囡囡叫我買CHANEL袋呢單野

囡囡每次收$300, 同agent一人一半, 即係每次收$150
我當你一日做10個, 即係每日收$1500

咁我同條囡熟佐啦, 問佢係咪每日收$1500?
估唔到條囡答我, 每日收$3000 - $4000
我打佐個突, 問佢係咪每日做20個客?
佢話唔係, 每日10個到, 收咁多錢係靠tips

即係咁: $500 (每個客俾$200 tips) - $150 (俾agent) = 每個客$350
然後做10個= $350 x 10 = $3500
所以佢每日袋到$3000 - $4000

咁我心諗, 你有$過我啦, 仲叫我買CHANEL袋俾你?

結論:
個個客以為囡囡每次袋$150好少, 然後個個俾tips又買袋咁樣
但係其實人地每日袋$3000 - $4000, 有錢過你班撚屌多多聲

我自己都有俾tips, 不過拒絕佐佢冇送袋
以後都冇再叫我打令了, 連碰碰車都冇埋

我希望買佐GUCCI LV CHANEL MGM個5-6位師兄唔好再沉喇! 醒下啦! 人地搵得多過你呀!
回復 chengyan ##1 的帖子

只能夠講囡囡係佐敦做
恕我講句難聽,為氹女送名牌、送袋送電話真係好on9,不論條女係出來做又好港女又好,呢d囡同有樓有高潮果班有乜分別丫?

如果為生活揾長期飯票可以理解,但當人水魚咁㩒就仲衰過做雞!
唉....囡囡收入多過打工仔係正常......送袋只係入門吖,我聽相好講,佢D姊妹收撈同收錢(六位數字)都有,有D Bro 沈咗本身有貨就冇所謂吖,囡囡依招十個中一個都掂啦⋯⋯
出來玩, 唔使咁認真既
佢唔蘇, 搵過第二個好的啦
百樣米養百樣人,其他人有$想掂都得。反而覺得C hing 口中提住冇了碰碰車和打令稱呼好似葡葡人哋咁。講真,用300 有得咀又有服務現在都難找到了,除非係企企。企企的目標多數係上了年紀的,比D囡 叫兩聲打令會打開銀包任你拿。佢哋有$冇地方用。
用買袋錢夠換其他女吊到jer爛啦,而且雞黎架咋,係送都送俾老虎
有好多人鍾意溝女女

我自己唔會

原本有的0野 變左無

我會搵個第二個
咁佢都叫做肯同你講真話
可以吊好多次同好多件囡!
佢又唔係比你一個吊!
自己想啦!
原來大家咁鍾意聽囡囡叫自己 Honey 打令 老公?
我個人就好反感 最好唔好叫添
昌少 發表於 2021-1-2 22:09
叫老公最反感, honey 同 打令就睇情況。

咩情況

叫一兩聲honey/打令 都ok 嘅
當然, 如果佢high緊就叫乜都無所謂
昌少 發表於 2021-1-2 22:56
叫一兩聲honey/打令 都ok 嘅
當然, 如果佢high緊就叫乜都無所謂

通常都係叫

俾我啦俾我啦
我要黎喇
你屌死我喇
我頂唔順喇 etc
😂😂😂

果班有錢師兄好醒架,唔好當佢地傻,開頭係比得多錢,但溝到之後,就唔洗點比囡囡都同佢出去玩。

當然有囡受呢服,就有囡覺得唔低,覺得唔低果班講我知的,問我有冇計,我先知有咁架玩法。

順便講下,我答佢冇計,除非妳想小左個有錢客。
神之水滴滴 發表於 2021-1-3 10:53

果班有錢師兄好醒架,唔好當佢地傻,開頭係比得多錢,但溝到之後,就唔洗點比囡 ...

咪玩啦,做得雞,一世都會要你錢,乜野溝唔溝到?根本無溝到呢回事

回復 mstg ##17 的帖子

只能說你見識少,囡囡都係人,係人就有感覺架啦。

無心插柳情況下,曾經有兩個囡囡講到出口鐘意我,仲要唔介意我窮。

當然呢d事真係極少數。
真係呢個世界無奇不有。

十多年前,有件酒店囡囡聲稱沉我船。有次我出差唔喺香港,突然收到一通香港打來的長途電話,原來囡囡喺香港唔開心玩自殺,要即入院,囡囡就不停要揾佢老公,原來佢口中嘅老公就係我。酒店馬伕,就邊送囡囡去醫院,邊打電話俾我叫我開解囡囡。呢單都算小弟出嚟玩最經典!
神之水滴滴 發表於 2021-1-4 12:40
回復 mstg ##17 的帖子

只能說你見識少,囡囡都係人,係人就有感覺架啦。

口講有咩用,只有行動可以證明,除非距唔收錢比你吊,否則講咩都無用

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-19 04:39