[求一夜情] LKF ONS 回億分享

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

小弟見最近有啲c兄分享lkf ons,所以都想分享一下小弟嘅經歷(其實係為咗升級睇某啲C兄既post。
6 d1 H2 ?* k$ u; o( G, h
9 V5 g0 {" m0 g% J小弟嘅故事發生係幾年前嫁啦,當時我35歲。第一次ons係同一個韓國遊客,佢同佢家姐一齊嚟香港旅行,咁果晚佢哋就坐喺酒吧出面啲枱飲嘢,我個frd就過去搭訕,成功入枱後,佢就同英文好啲既家姐吹水,我就招呼細妹。亞妺細過我幾年,不過都過咗30,但係佢唔係整容樣,細細眼,染金髮。皮膚白白。飲到咁上下,轉去另一間酒吧。我就趁同阿妹在酒吧外食煙,試吓車佢,結果半推半就下成功左。之後我去買煙,個frd提我買定套(佢係老手,我新手差啲唔知要買定)。+ y# |' l; x# V" W6 C
3 w# R" G8 }/ k6 v9 q" {+ ?
飲到成3 點,我哋就話送佢哋返酒店,原來佢哋住灣仔會展嗰頭既酒店。其實當時都冇諗一陣點安排,到達目的地,我就同阿妺坐電梯上房。入房後,佢好似有啲怕醜,咁我就主動車佢,諗住開波嘅時候,佢竟然話沖涼先。咁好啦,原來一齊冲喎,佢仲好好服侍,幫我洗,不過冇水簫。% P! L" L& Q: C" s/ h
上床就都係果d啦,妺妹唔鬆,身材走肥,但胸就唔大,B cup到啦。有吹,我都有食韓國鮑。最正係有事後簫(我除套後再幫我清乾淨)
* b6 x$ ^! j0 M6 l- T, }5 J! X+ p) S2 T5 B; H! D; b9 X1 v

$ F$ b. h4 q$ ^: k之後有交換contacts,我宜家先諗我個frd點樣情況,落到lobby見到家姐坐喺度,佢話我個frd走咗,佢話佢有啲醉,叫我送佢返房,咁我送到佢去門口就走左啦。第二日我個frd話因為我同阿妹喺房度搞嘢,家姐唔肯同佢上房喺隔離張床一齊搞。
. e! I/ j9 n" T1 T! I1 g
5 p9 p' ?1 y) T3 g ! i/ M* ^7 t/ q! t0 m+ P/ F, c* ~
1 X3 L8 D+ [  b& r- j1 q

4 p6 i3 `8 v3 f8 x6 c- B' ^
4 r- b" a% k" t; q7 E0 ?$ {: w
& \/ X( e1 h5 u1 x+ @' c. C+ z) g" t0 f3 @8 _: g
$ U4 R0 V$ n2 m" i9 d9 i0 Y! X

- ?8 {& R; i$ d. Q" j* J補充內容 (2021-1-4 08:28):9 T; d! M: i* `) \; f" t2 U
如果可以,請支持下加分比我,多謝大家🙏
多谢分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

thanks for your sharing!

多謝師兄分享

Cyberkim 發表於 2021-1-4 04:23
) }1 a2 u* i+ z) o, d9 ]' P4 ^小弟見最近有啲c兄分享lkf ons,所以都想分享一下小弟嘅經歷(其實係為咗升級睇某啲C兄既post。
3 `/ ~+ F  n, `% _) a" T5 }
  ?2 v4 E) v1 v小弟嘅故事 ...
0 ?8 B) ]0 T; {9 d7 F2 ~1 f( F
故事味濃!

多謝師兄分享6 D$ q3 H! X) t; t  c3 ]9 c

帶埋家姐上去執多劑嘛

回復 Cyberkim ##1 的帖子& {4 ], l% \/ M1 L' M$ T/ V7 ^! Z
- w( q5 I/ x. s$ N4 k; b5 b
支持師兄, 正!

謝謝分享!

支持真實分享!👍🏼

回復 Cyberkim ##1 的帖子
' D0 z* C" T5 q4 ?+ ^2 m
  \% y& U$ _# _4 L8 D我都想有下呢d 經歷,又無手尾。正

家姐正唔正?+ b* _# g) s) ~7 W# a( ?
應該食埋家姐

回復 tpman1 ##7 的帖子( L, k  V3 b( w( n+ E

% ]# x" b" h1 M4 E3 c# W" \家姐果樣唔掂,同埋應該唔肯。

回復 bytc ##12 的帖子/ u) f. L" q7 j" w0 N, _
6 w0 g+ I0 X+ T* e
其實疫情之前,好多韓國,日本遊客嚟香港,佢哋好多都會去lkf飲嘢,好多機會㗎。我試過溝㗎妹,請佢哋飲嘢仲帶埋佢地上山頂觀光,但都係唔成功。

正,真是好羨慕師兄

回復 花心人 ##16 的帖子
- I# P" s& ~$ Z& G8 f# S& ?. w. R' u2 d- z8 }7 w# [
C兄,唔駛羡慕,你都可以㗎,只要你夠大膽,加上有時間同埋心機就有機會。

多謝師兄分享!幫你加分

多謝師兄分享!

多謝師兄分享