[求一夜情] LKF ONS 回億分享

多謝師兄分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

Thank you for sharing

謝謝報告

ching, missing LKF so much : (

回復 Cyberkim ##1 的帖子; Y& M) G' r* R% O9 |3 t; t
; l5 a' }% b1 T- `
仲有無跟進呀

回復 louis5227 ##24 的帖子
/ N# Q: \$ }& k- v
' L& V' g8 d0 m8 z- A, FC兄都有在老蘭搵食?

回復 lazybro ##25 的帖子
  D9 z  A9 t0 I& H; M1 w% q% Z8 `* |$ C/ M5 N% y" S
之後佢返咗韓國,都有keep住吹水一排,佢本來仲話想再嚟香港搵我,但小弟有家室,所以婉拒左佢,最後就冇聯絡啦。

多謝師兄分享

多謝分享

回復 Cyberkim ##27 的帖子( J) f. K% k3 H% m
+ z# z/ G& T6 H& c9 h
都正吖,友誼波下無所謂! u9 j. Q1 X# ]& J) @
反正佢再搵你即係痕啦

回復 lazybro ##30 的帖子. i* F: c% F9 |  A" K4 b! b8 t
0 t# L6 f; K" i. s9 v2 G
遊客嘅好處就係冇手尾,壞處就係冇得番焯。

如果玩埋姊妹丼就正啦

Cyberkim 發表於 2021-1-4 04:23 , y5 |& P' h5 E/ n+ x) E9 h
小弟見最近有啲c兄分享lkf ons,所以都想分享一下小弟嘅經歷(其實係為咗升級睇某啲C兄既post。
9 l  E- B) V: Z/ V* d  @  e3 B: ^( t  m8 ~% I# c3 T# _1 A
小弟嘅故事 ...
4 T: w  F1 c% Q5 ?
搞埋家姐嘛...

回復 小小j ##33 的帖子4 D# A$ X* i) V5 _, F

1 @" z" P; C7 h$ k6 R9 OC兄,一來家姐唔係我杯茶,二來佢連同我個frd,加我同佢亞妹4個一齊一間房搞嘢都唔肯,點會肯3P呀。
' }8 W' ~! D) D
6 V1 P0 e2 N) m始終親姊妹肯難啲接受共享一支棍呱。

多謝分享

* \$ |/ q: \, g; K% D
多謝師兄分享
% g) w6 Q- P/ c0 h& I$ X

多謝分享

回復 Cyberkim ##1 的帖子0 Q- `6 [* D3 k' }, c
% A2 v. z' B- k2 x0 G- \
Please let me have her contact.

Cyberkim 發表於 2021-1-4 04:23 8 |1 `; h( p  j& `5 a
小弟見最近有啲c兄分享lkf ons,所以都想分享一下小弟嘅經歷(其實係為咗升級睇某啲C兄既post。1 V+ _2 Z6 y& m8 `
- K2 v+ h  n* |+ g9 J) U5 S
小弟嘅故事 ...
* |+ {7 S& p; ]6 V! d
三星酒店開間房使幾百可以玩天光,你兄弟真係孤狗寒

多謝分享