[芭提雅] 無得去泰國,唯有睇下bar囡直播啦...(又可以搲水吹)

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

不經不覺再有一個月就成年無返過泰國,好感慨,又想黎泰版圍爐取暖,又或者,叫做搲水吹...

早幾日聽到王菲首「約定」,諗起上年本來約定相好响宋干時响Pty一齊玩水,加埋首歌既歌詞,真係心中一痛——

去親Pty,十次有八次都係住同一間酒店,我又鐘意去Soi 6行果條半哩長街...只係以前可以一年會笑住走幾次,而家已經接近一年無得去...

唔知各位大神仲有冇同囡囡聯絡,我最後一次同囡囡聯絡已經係對上7月既事...實在無辦法,口嫖真心無引,就算同囡囡傾得再咸濕,都係得過吹字,剛開始諗住九月得開得到關都仲有心機傾多兩句,後來疫情愈黎愈唔樂觀,我都無心機再傾。

之前雖然Pty開返,但囡囡都無咩客人,好多囡囡都响酒吧度開直播,跳下奀下咁,想客人請LD,而家Pty又封城,囡囡們直接酒吧落閘,繼續响FB、YT直播,有時直播仲會直落11個鐘...其實睇到都覺得慘...這是一群多麼努力地掙扎的囡囡...

我覺得開關應該都係遙遙無期,得閒睇下佢地直播、聽下泰妹式英文,都開心返少少既。

之前有師兄响第二個post都有講行有餘力既師兄可以支持下,其實我覺得長貧難顧,但有d囡囡响直播度互動得好既,我覺得比少少支持都唔過份。

link我就唔放,免得比人話宣傳之類,有心有力既師兄可以自己去睇下,其實好易搵,就算無諗住遙距幫助囡囡既師兄都可以慰解一下思泰之情。

諗起之前可以話飛就飛,只能講句,往事只能回味...可惜而家到唔到Pty,真係有幾個囡囡係引人心動架嘛...

最後放多幾張福利圖...你話而家留泰既師兄幾好呢...

DCBDE600-1870-43FF-B01A-E99773DD8A68.jpeg FA61AE1F-0A7D-46B9-AB5A-6AC7EC083993.jpeg C0174083-73BE-4A22-9595-7955A913C1F6.jpeg C323B17A-79D7-4B95-B742-C245F3F564EF.jpeg 049BD372-C69E-4D83-97BF-8D19C19BB30B.jpeg
望囡止饑渴
回覆 讚好 不讚 使用道具

有錢無撚用.............

望梅止渴 感谢师兄分享

開返要過去救濟吓佢地

真係好想飛

咁嘅顏值,冇眼睇!

睇完又想去,但系又去唔到,真係無奈

回復 190250 ##1 的帖子

Veeda 好似都可以

Not so condident that 2021 would be the year of travelling again ....

原來有直播

感谢分享
有几个妹子还真不错

回復 mangorhk ##2 的帖子

thank you ching sharing, just better than nothing !!!!!!!!!

越望越渇 不知幾時 真的可以止渇

又窮又唔識同女子溝通

質量參次不齊,感覺素質好的囡囡應該不會來播吧~

收費睇直播, 希望幫助少少收入。

昨晚,搞到玩手指插西,和件女幫另一件女舌尖乃西直播,幾杯drink就得!
吾知過幾天会否叫件鬼佬同幾件女即場吹捧JJ或者插西直播呢。

佢地有d當黃播黎做,有d就簡單少少,當食播黎做...一大班囡囡响度整野食,然一齊食飯,但又係叫人請LD😏

fy9413 發表於 2021-1-10 23:41

Veeda 好似都可以

睇相唔錯,睇返直播就差少少