點樣可以做愛時影想拍片可清晰和靚!

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

有冇C兄可分享吓,點樣做愛時用手機可影得清晰和靚?手機拍片時唔知係唔係太近,對焦是矇是清,除了用手機可用咩影和拍片又方便又清晰,因為我影嚫都唔太理想。😭
首先對方是否知係拍片, 如果已知, 點解唔預先set 好角度, 好多時拍好片唔知一部機的, 之後再剪接.
回復 zakuII ##2 的帖子

但每次set 得黎老婆 和我都 謝曬😟
回復 CYlife ##3 的帖子

又或者搵人渣機囉!
係唔係用 GoPro好過手機E家?
回復 zakuII ##4 的帖子

你好似識D野,可幫手喎🤔,你成日拍架?
回復 CYlife ##6 的帖子

係呀,
回復 CYlife ##6 的帖子

其實都要打燈的, 因為暗更易走蕉
我用三部機唔同位拍,全部可 remote 可 zoom . 一部 G6,一部 GH4, 一部 GH5 .....幾好玩,剪輯完同條女一齊睇好開心,研究下扑野位,技術,點望鏡頭,做表情…… 增進感情。泰國玩都試過有肯拍的。
回復 seafoodfans ##9 的帖子

C兄真有心機👍, 羨慕死

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 13:29