尖咀食陀地,玩高級Nuru,老友骨摸鈴介紹技師lcy,青春fit爆

名稱: ❤Nuru陀地SPA
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/B38211-尖沙咀-水療SPA-❤Nuru陀地SPA.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

我老友骨摸鈴介紹,話尖咀有間玩Nuru水療好正,咁就緊係約好時間即刻踩恆油去梳芙吓先,到埗有靚女招呼,裝修格局一流,地方寬敞,骨摸鈴介紹叫我搵lcy,話玩Nuru依件後生大波妹一流,講講lcy樣貌身材先,長髮眼大瓜子臉,對波目測成36D,波大腰幼,個patpat大得黎屬於蘋果形,後生確係唔同,入房一齊沖涼,唔係,應該係侍浴,我就好似玩緊皇帝式享受,唔會好似其他囡囡咁凈係主攻我細佬,真係全身沖,洗,刷到干干凈凈,到按摩果part,由頭到腳都照顧到,反而係估唔到lcy咁後生,手骨都咁掂,入正題啦,先攞Nuru油再訓落水床,lcy依個body真係冇得輸,個patpat係咁跣黎跣去,我個身體同個大腦就享受緊lcy塊鮑魚,果吓感覺好難形容,總之响浸Nuru油度感受塊鮑魚好正,再轉身lcy繼續同我玩跣鮑魚,跟住黎招側身磨,我食住波餅攬住lcy磨,個感覺係好舒服,但好易走火,一場黎到唔好浪費丫,玩開心d緊係試下lcy騎術,但騎左陣想忍都忍唔到,騎左幾十吓忍唔住爆晒。
總結:場所設施一流,囡囡凈係講服務都比滿分,足鐘,下次再試下安妮或菲菲先

Screenshot_20210113-170932_Samsung Internet.jpg
讲到好正,收几银先?
thanks for your sharing!
thanks for your sharing!
陀地應該唔肯出樣
回復 軟硬天師 ##1 的帖子

好似幾好,未去過這店👍🏻
多謝分享,睇落好似幾好,搵日試下先
多謝師兄
多謝師兄
thanks for your sharing! ching
好似幾好
thanks for sharing
可以試吓
全新Jaccuzi超大按摩浴缸
thanks support
好鬼正
謝謝好介紹

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-24 17:22