[囡囡推介] 巨乳控一定不能錯過的技師

簽到
名稱: 肥妹真波夹肠专业按摩
地區: 長沙灣
網址: //141-hk.com/zh/B29054-旺角-樓上骨-肥妹真波夹肠专业按摩.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

自從睇左報告後試過約了幾次大波肥妹,但唔係咁啱佢放假就係我想要的時間被人book 左,今日終於約到尼位令靚女技師了。
真係聞名不如見面,未真實見過揸過真係想像不到40F有幾大幾咁好玩,巨乳控真的不能錯過!
而地方亦乾淨整齊,佢幫我掛好衫等我去沖涼,出到黎仲好貼心咁幫我擦身怕我凍,服務真係一流,當然最令我驚喜係佢手骨真係不錯。
我趴係床度之後佢開始同我揼,見我D肌肉好緊,立即加多兩錢肉緊幫我鬆,尤其腰位我攰到不得了,佢用好多時間幫我鬆,又指又肘出足十成功力,用時幫我鬆肌肉再用指幫我按穴位,又酸又痛又爽,有D估唔到佢指力咁強,見佢揼到出曬汗,就知佢幾用心機同我鬆,波大又揼得我都係第一次遇到,鬆完D腰疼酸軟好左不少!
之後推油時再重點推我條腰等我可以放鬆D,推油手勢真係好舒服,可能因為佢手掌用夠厚同暖D疲勞比佢推曬出來,令我可以好放鬆舒服。
推完見佢香汗淋漓PART 2 就等佢先休息下,我就唔客氣大玩特玩佢對大得誇張既波波玩左好耐有D頂唔順谷得好辛苦,叫佢幫我夾出,射曬係對大波到,爽到震!!!

2021-01-18 20.10.38.jpg
多謝師兄分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 media ##1 的帖子

多謝分享

多謝師兄分享

多謝師兄分享

肥唔肥?

多謝師兄藝術相嘅分享 , 果然製作得幾靚。

睇落唔多覺有40F囉, 不過就真係肥

波濤洶湧

真係一流

玩全套要幾多錢

回復 media ##1 的帖子

多謝師兄分享