[至佳女主角] 木子萱白滑Baby,青春亮麗,身材勁正,真係令狼血沸騰好J動

名稱: 木子萱白滑Baby
地區: 紅磡
網址: //141-hk.com/zh/A58591-荃灣-樓上骨-木子萱白滑Baby.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

約木子萱白滑Baby,囡囡真人青春亮麗,身材勁正,真波好揸,引人入性;
環境舒適,豪華超大床,搞野一流,主動幫我寬衣解帶,服務細心,幫我洗得一乾二淨,慢慢洗慢慢玩,波推擦背水簫,吹到雪雪聲,幫我抹乾身上床,
服侍我趴低,落足心機幫我按摩推油,一落就佢手骨正,
開背有板有眼,好手勢有力水,專業技術,慢慢按摩埋全身,做到力夠穴位準;
跟手繼續推油,推得好好…成個人都舒服曬,爽到我疲勞全消能量十足,攬緊佢瘋狂勁玩,不停玩波啜波掃佢條隧道,已經出曬水,我嘅柔情挑逗令佢難以抗拒!
爽到佢呻吟震震轉身搶攻,佢主動波錫lin,由外到內淫勻我全身,
條脷瀨瀨啜啜,再用淫眼望住我吞晒碌鳩入去,吹功超級無敵,環保人士,
深頂喉嚨,不斷打圈,不停用脷尖刺激我龜頭敏感點,加深喉,真係令狼血沸騰好J動,
頂唔順叫佢即停,起身披甲上陣直搗黃龍,妹妹窄窄,超好好屌,
我用埋所有花式,推車,掛鼓,最後男上四目交投插爆~~