[至佳女主角] 即揸新鮮人奶,非常有鮮味又好飲,尖峰時刻,拔出支炮俾偷情少婦口爆,正正正

名稱: 偷情少婦
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/B39880-深水埗-一樓一-偷情少婦.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

想飲人奶,聽聞偷情少婦有提供即揸人奶,事先預約好時間,準時去到,開門見面真係明星臉孔,高挑大波性感到爆,穿無底真空黑絲,顯得更加性感撩人,
入房佢笑容淫淫哋好殷勤招呼,皮膚白滑,玲瓏浮凸,尤其對36D大波波好鬼誘惑,忍唔住攬埋玩波揸波,搞到佢有曬反應……
囡囡主動幫我寬衣解帶,佢侍浴細心,幫我從頭洗落到腳,手勢溫柔,跟住波推慢慢水中簫,吹到雪雪聲,條鳩硬硬好快敗落陣黎,無比享受!
上床後,偷情少婦即場自揸人奶,令我品嘗新鮮人奶,非常有鮮味又好飲,
之後成個饑渴慾女咁爬上黎按住我由上至下錫暈全身,服務做到足,如其來嘅電光毒龍鑽,好銷魂!鑽到我慾火攻心,超震撼,極度興奮!
奶袋錫蛋,69式環保吹奏,橫瀨直啜,大家瘋狂投入,真係吹到雪雪聲,好能舒服刺激,好有AV感覺,吹咗好耐時間,經過一番激情吹奏,細佬硬到不能再硬!
忍唔可忍叫停帶套,我先黎男上女下,插到佢淫聲大叫,屌到連連合體高潮中,西水不斷湧緊出黎,換女上仲正,個樣好鬼風騷撩人,騎術一流,瘋狂上下un,大玩花式,幾個回合落黎,鮑魚又窄又濕感覺好鬼正,尖峰時刻,打咗個長長嘅冷震,拔出支炮俾偷情少婦口爆,得得得!
多謝師兄分享
多謝推介
西水不斷湧緊出黎
回復 chuckberry ##1 的帖子

多謝分享
提供即揸人奶
囡囡完全唔掂 一啲服務都冇
very nice, good body & service
回復 chuckberry ##1 的帖子

人奶,正

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 12:15