[愛嫖交流/分享] 池女,缅懷,往事真係好味

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

楊家倫 發表於 2021-1-17 04:31
只有失敗既人先會經常懷緬過去。

我常缅懷過去,是否真係一個好失敗嘅人??四十多年開始玩,以前HK都有玩下酒帘,音樂廳,去跳舞,玩舞女,池女,房心,社女,魚蛋妹
而家在HK淪落!!!街頭玩企亍北嫂,大妈,姥姥
但点到好,我都有真實緬懷,好過老作
講返今次嘅舊事,  池 。 。  池 女 01-41-36-20210117_fe23352602c5edef7d4eAalh4hH6ZmuI.jpg
係酒帘玩打飛机打到條嘢腫晒.受訓行到痛,紮左炮一輪放假去女子理髮蘭花手,但試過揸住個波俾人濕鸠當然念念不忘欲试,
睇過真欄,红绿個的鳝稿,又經其他師兄渲染,去。池。唔係鳝稿,佐顿陶陶池,鸿運池,而係细間的白加士街的快樂池,池, 01-41-15-20210117_d67dfb38f79d304609113QWq5pPqdd9p.jpg 01-41-39-20210117_cbcf0e7605cb348ab31bw8Xw8vEJCS4S.jpg 係点,约有十板間房,內有一張30吋床,房门外有布簾,去到由男keeper帶领入房,冇熟小姐, 01-41-25-20210117_b0ced88b29bf1a6a5e68CGrH868eNCE6.jpg 安排一名囡,约廿多卅歲入房,OK,囡出房取熱毛巾,個時代無濕纸巾,時兴用蒸毛巾 01-53-14-U0103-2-c-900x900.jpg ,先同客抹面,抹手後就按一輪頭,手後就掃下面,我亦回報摸返佢,囡会俾你外摸幾下,就会叫你做,個次話加卅元,我话今次打机,冇帶夠錢,下次,佢就拉埋摺門,幫我腿下露出賓州,就幫我濕鸠,而佢亦鬆開胸圍,俾我伸手入內揸波,劣幾下就爆,跟住用厕纸抹後話出房洗手和我加被叫我瞓夠鐘叫醒我按多幾下俾卅元走人
以下圖是當年快樂池現址 IMG_20210120_074204.jpg
呢度我都留低過唔小子孫。
回覆 讚好 不讚 使用道具

回味無窮

多謝師兄分享!

47年前咪1974年咁耐?嗰時係咪樓上舖幾樓?開大一次幾錢?興唔興用套?講多啲歷史事蹟嚟聽吓

我会一路自己点玩寫落去,但你咁心急,我簡略講下,當年是73年秋,而當時的场最多二.三楼,當時叫鸡城寨十元,廟亍艇妹15元,新填地亍12元,公寓房心30元,50,其他色情場所除鐘錢另加錢
叫鸡是不用上套,九成嫖客都不用套

高興睇到師兄新POST

虔誠信徒 到處 例拂 添香油

幾十年前個個都打真軍🤪

freefreefree73 發表於 2021-1-21 04:50
幾十年前個個都打真軍🤪

打真軍後有獎,
花,花,椰莱花

花謎
     閒來給大家出道謎 : 園中處處長著一種花. 這花既沒有撲鼻的芳香, 也沒有奪目的色彩, 但它生性頑強, 繁殖力奇高。 喜愛流連花叢的男士們, 離去時每每沾上它的種子而不自知。

數星期或更長的時間後, 花兒會成長怒放; 在人體那重要部位, 長出一簇簇的小花。 有人說它像椰菜花, 我認為那並不盡然; 深入研究, 發現它有著多張面孔──有時長得極像椰菜花; 有時卻僅似微微隆起的小土堆, 一不留神會走漏了眼; 但是, 有的時候卻生得猶如沙漠裏一束束的仙人掌, 沒人會願意碰它一下。

有人嘗試用手把它摘下, 那將會圖勞無功, 因為, 花兒已經與那肌膚相連。 好不容易用指甲刮下一二朵, 卻弄來點點血斑, 更糟糕的是, 這樣會容易把種子播散到鄰近的皮膚去呢! 最後, 花客只好低著頭去找醫生幫忙。 醫生: 「喔。」 隨手拿起放大鏡, 低頭一看, 說:「這花很普遍, 療法也很簡單, 搽藥水吧…」

治療室裡, 護士細心地把特效藥水塗在小花上。 哇! 這藥水可真霸道, 塗在重要部位上時, 那撕裂的感覺令人熱淚盈眶; 忍得住淚水的, 也少不了手舞足蹈。 可惜, 這藥不是聖水, 花兒並不會立即消失. 「忍耐點吧, 治療需時,  好好定期覆診吧。」 護士好言安慰說。

此後, 花客得每星期到診所塗藥摧花, 直至有一天, 花兒, 終於凋謝了。

愛逛花園的, 你們知道答案嗎?                              
.

謎底 :性病疣, 俗稱椰菜花── 一種由人類乳頭瘤病毒誘發的性病。/size]

跟现在的飞机场差不多一样,没什么新颖…

我愛朱纷申 發表於 2021-1-20 22:42
我会一路自己点玩寫落去,但你咁心急,我簡略講下,當年是73年秋,而當時的场最多二.三楼,當時叫鸡城寨 ...

師兄你咁多年以嚟都打真軍?收嗰幾舊水有咁多囡肯咩?如果玩咁多年都冇事,簡直係神蹟

回復 freefreefree73 ##3 的帖子

多謝分享

幾時開始興用套?

都是未出生的事情

jpn 發表於 2021-1-21 11:54
師兄你咁多年以嚟都打真軍?收嗰幾舊水有咁多囡肯咩?如果玩咁多年都冇事,簡直係神蹟

我個代唔好講廟亍,城寨,連高级謝菲道都唔敢講,依的去親都係单嫖,個時話去親城寨,廟亍,謝菲道一定要去红屋仔 ...有網友話
(可能我好彩,叫咗幾十年雞,都未中過招.,
果時用 中狀元 尼形容中咗招嘅人)
我話網友一:你係叫幾十年鸡但每次戴袋,同屌閪前好似我屌廟街旗袍囡先屌抹手紙,再插隻閪,屌完即用洗閪液洗,返屋企好似的鸡用灰錳氧開水浸閪你浸鳩半個鐘

我淋仔菜花,陰蚤,滴虫,念珠都中完又中
中出你估唔使本

sz167 發表於 2021-1-21 20:13
幾時開始興用套?

我73年秋破自己童貞都係用套,以前的色情行菜,酒簾,池,黑廳,音樂廳,娱樂中心,蒸氣,静电,鱼蛋檔只提供场所,但唔包屌閪,但屌閪的囡用套+幾錢,唔用套+幾錢,有的只做用套
而包屌閪一樓一,女子美容院,指壓,K壓都係包用套屌閪,唔用套睇囡肯唔肯同+錢
而廟街,謝菲道,公寓,賓館,招待所去叫鸡90代前係可以唔用套,當然有的高鐘話ㄨㄨ客串,住家菜等事前声明除外,
而全行一律用套90代前爱滋盛行,而先由著名嫖泰妹房心官塘仁安,到太子天成嫖賓妹到全行全上套,我最後係公寓中出係廣東道公寓仔大陸靓妹240,之前嫖泰妹140,賓妹180(包吹)最後公寓叫鸡(上套)係馬伕時代一件超質坡妹360,此後马缆時代就無玩

我愛朱纷申 發表於 2021-1-21 07:30
打真軍後有獎,
花,花,椰莱花
花謎

睇見文中呢種醫療方法 ,諗起以生髀罅癬搽嗰啲三必水😖

多謝師兄分享!

回復 我愛朱纷申 ##1 的帖子

多謝分享