[愛嫖交流/分享] 池女,缅懷,往事真係好味

多謝師兄分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

重有一種叫三角蚤、中咗都幾煩要悌曬D九毛。

多謝分享

叫鸡是不用上套,九成嫖客都不用套......I think at 1970 at that time ,we never use condom.

我愛朱纷申 發表於 2021-1-22 08:58
我個代唔好講廟亍,城寨,連高级謝菲道都唔敢講,依的去親都係单嫖,個時話去親城寨,廟亍,謝菲道一定要 ...

I go 謝菲道 when I am 15 years old ,it's 1966 ,謝菲道 was $11.00 plus $1.00 for a pale of water to clean your jerjer, 廟亍was $9.00,uselly the girl put a cotton in her pussy first ,so after sex ,girl can take the cotton out.

我愛朱纷申 發表於 2021-1-22 08:58
我個代唔好講廟亍,城寨,連高级謝菲道都唔敢講,依的去親都係单嫖,個時話去親城寨,廟亍,謝菲道一定要 ...

红屋仔...I think I go 3-4 times already .and don't remember how many times go to private doctor.

回復 Alantang1 ##25 的帖子

Possible the cotton stuck inside of the vagina?

ghostface_hk 發表於 2021-2-9 17:30
回復 Alantang1 ##25 的帖子

Possible the cotton stuck inside of the vagina?

我應該講埋我破處,池,先講廟亍,廟亍會由艇妹,擺房,玩執二攤,廟亍,吳淞亍,新填地亍,
而我現只簡述一下,
我73年初去廟亍,就最鍾意如圖 吳松亍樓上嫖艇妹,

樓下都有亀婆叫你上樓,上到樓,個度有好多間,其他就一梯兩伙,當年嫖艇妹真係好旺,每間都有三間房,如圖用此破璃間房,繁忙時間唔止三間房有客,一間做緊,兩間房等玩,而客廳長椅有人等入房,如果坐廳你會見妓女做完出房先,會入一間房,然後再到另一間房做,而倒水阿嬸會入剛做完房清理,然後見其帶裝滿水,廁紙痰罐離房換入一空痰罐,當你入左房,房房有張床,床邊有一個盆(子孫盆)一個痰罐,有一個有蓋水桶,暖壺,摺好廁紙,兩個裝好水漱口盅,一枝藍色藥水(灰錳氧)一個有蓋盒,
當囡做完佢會過來收錢,十五文,一文倒水,如果你俾廿文,佢唔會即找錢,話一陣先找,叫你除定衫,熱天風扇涼下先,冷天暖爐暖下手腳,佢會過另房做先
到入房同你做,初去二。三次有用套,套要一元,用套一定要用佢地-金仔.一個同金幣朱古力一樣,沒有潤滑劑,唔准用私帶話怕不同牌子潤滑劑敏感,實金仔為一毫子一個,個時風氣戴袋不如打飛機,九成叫雞都唔戴,戴嘅就咁瞓上床,真軍嘅就,囡會叫你蹲埋個盆到,用滴入藍色藥水(灰錳氧)的水盅,囡沖水,客捽,再沖清水,俾廁紙你自己抹,叫你先瞓上床,囡才除衫褲在一個盒中取一個濕棉花球塞入陰道再拿廁紙上床,幫你再抹及套弄至不得了再引領男上,做,我都係一般分零就完事,事後囡再為客沖洗,而囡會扣出陰道吸滿男精的棉花球用水盅清水衝下陰,毛巾抹下穿衫褲過房,囡入房做到出房全程不用五分鐘
附件:
[url=]

[/url]
附件:
[url=]

[/url]
附件:
[url=]

[/url]

多謝師兄分享