[新兵問路] 有冇師兄去過曼谷高端會員會所

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

呢幾想去YouTube睇到啲片見到曼谷高端會員會所又要開會員先入到有冇師兄去過可以分享吓??
想見識下咩叫"高端會員會所"
No, I don't have the chance to go before
有冇好介紹
also want to know
Reply 狂野之城 ##1 Add Thread

想见是一下

我問左d人,同google左,發現係開個會員最平有d 1-2萬b 有酒送。入到去好似club咁,台上揀女 人均消費$7000-8000 人仔
狂野之城 發表於 2021-1-21 14:11
我問左d人,同google左,發現係開個會員最平有d 1-2萬b 有酒送。入到去好似club咁,台上揀女 人均消費$7000-8000 人仔

人均消費$7000-8000 人仔、對我這個打工仔是遙不可及
狂野之城 發表於 2021-1-21 14:11

8000人仔就係高端?
小弟去过pimp和florence。
基本上会员2万THB起,4-6瓶酒,1间包厢/1万THB,4瓶酒,2间包厢
姑娘起钟1000出头,然后每个钟300-500。
包厢3000,果盘什么的500-800。
玩一次不带姑娘走,大约人均5-8k THB
带走的话12000-20000THB可以cover了。
有冇Link?唔係好難知你指咩高端會所
高端會所定義因人而異,對打工仔來說,Pimp 高端啦!
試過就返唔到轉頭啦
高端會員 .. rich man??
Curious as well
hkcolumbus 發表於 2021-1-23 14:30
高端會所定義因人而異,對打工仔來說,Pimp 高端啦!

True 高端會所 is like Garden 51
回復 狂野之城 ##1 的帖子

Many year ago
高端一般是商务场  不对外开放的
想見識下如何高端會所
狂野之城 發表於 2021-1-20 16:12
呢幾想去YouTube睇到啲片見到曼谷高端會員會所又要開會員先入到有冇師兄去過可以分享吓??

Yes, many chings here have tried.

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 05:55