[賽後報告] 多功能護士 用美乳幫我上擦擦、下擦擦,又來大波煎腸,緊接冰火水簫,令我心身興奮

名稱: 多功能護士
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/B41342-佐敦-樓上骨-多功能護士.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

放咗工;戇鳩鳩去咗佐敦洗樓,其實心目中已經有目標,佢當然係我至愛嘅多功能護士 啦,多功能護士 熱情迎接我入房,即時伸出淫手搓巨乳,的確滑不溜手,肌膚之親非凡享受,洗白白,眼見囡囡深深事業線,極品美乳,堅挺兼鮮嫩,令麻甩佬我心動,大家互摸身體,用美乳幫我上擦擦、下擦擦,又來大波煎腸,緊接冰火水簫,令我心身興奮。環保吹奏夠晒用心,吓吓深喉,吸啜到雪雪聲,我細佬仲梗過支鐵棒,成條鳩都係囡囡D口水,爽到打冷震,忍唔住上套我索性將佢抱起來插,啪啪聲相當刺激,簡直就係同我GF做一樣好有感覺,之後主動騎上嚟,迎風擺柳,搖UN恰檔,舒服死了,佢下面有股吸力,啜吓啜吓想啜晒我D精華,再來怒火推車,細佬後入入到盡,頂到子宮位,達到高潮頂點,去到高潮頂點,爽到爆漿米青狂噴,休息一陣再陪我去沖身,最後俾家用再閃人,下次必定返食。最後比埋家用加貼士,到宜家仲回味緊。
Screenshot_20210121-210959_Samsung Internet.jpg
Screenshot_20210121-211128_Samsung Internet.jpg
多謝師兄分享~~~~~~

地址係疫區裏面,安唔安全㗎?
多謝師兄分享
多謝師兄分享
吓吓深喉
thanks for your sharing!
回復 愛美麗 ##1 的帖子

多謝分享!
多謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 06:41