[囡囡推介] SUKI 返左嚟觀塘了,而且有想不到的服務增值

簽到
名稱: suki中醫推拿
地區: 油麻地
網址: //141-hk.com/zh/A44850-觀塘-樓上骨-suki中醫推拿.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

我一度以為再搵唔返既Suki返左黎觀塘了。
曾經一段時間常常去觀塘搵Suki,不幸有次跌左個偷跳電話無左佢聯絡,4臺又搵唔返佢廣告,攪到我想搵佢也無辨法,琴曰咁好彩係群星洗樓,竟然好彩見返佢,立即入房再續前緣。
一見面佢也認得我大家相擁左一陣,Suki沒乜點變,身材依舊咁勁,人依然咁風騷,原來佢之前休息左一陣,之後去左北角做,難怪我找不到佢,吹完水立即沖涼睇下佢手骨仲係唔係令我期待咁耐既水平?
好在相好沒令我失望!技術絕對keep住,落位準確依然,而指力更大力左,按得更能透徹肌肉深層,更加徹底,而且踩背亦能保持功力和技巧,Suki話佢都沒偷懶,北角D客要求高左,佢自己也要增值提升自己,我今次都被佢Dup得好舒服滿意。
揼骨就點少得part2,柔情掃股下細佬好快充血彭漲,佢的掃股真係好鬼舒服,掃掃下突然偷襲荔枝!轉身玩波波擦身,但我最意想不到是,當我忍唔住問佢可否做埋,佢竟然含羞答應,大佬,以前搵佢咁耐一直都想插埋佢好耐,但之前只做BM出火,依加终於有得插,火速上套,連連進攻好快全部射哂比佢..
之後加返聯絡,而佢二月可能返北角或者休息,雖然就算佢係北角我也會去搵佢,不過觀塘始終方便些我,月底前會去搵多次佢先。
多謝師兄分享
多謝師兄分享

謝謝分享!
thanks for your sharing!
身材咁勁
多謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-27 08:49