[其他] 呢版成年都冇post, 或者深圳仁K 真係一個時代的終結

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

好系虛,我既年輕時代最快樂都係起水圍,三沙
東莞先好玩
2004 年到2019  中國之旅完全终止 15 年的旅途.....累了

你去到2019已經好好
我記得自己大概2016左右已經冇去,一黎貴,二黎已經唔好玩,啲女錫身
2016時,三沙已經冇晒,沙尾
魅力好似仲起度
之後有去過下水圍,皇岡村果啲,不過已經唔係十幾年前感覺
回復 WalkingStreet ##4 的帖子

2019 的玩法當然不同當年啦...
東莞掃黃掃到水靜河飛...又遇到肺炎,點會有野post
都上唔到去, 點會有post啫!?
乜都無得玩
水静河飞咯
还没开通,点会有post啊
水静河飞乜都無得玩
就算通關都無得玩
R.I.P
现在的内地就和洁净厂房一样干净,还是往外开拓门路
貴,選擇少,女錫身....往事只能回味, 全盛時期是多麼美好, 睇怕一世都唔會再有咁既機會
今日先同朋友回味當年cp光豬場
想當年小弟19歲左右就俾兩個同事夾左去常平雄獅,成個場都係女,但第一次去好驚,每人坐兩條女,坐晒都問幾錢過夜,原來劃一公價800

跟手就三沙一水,沙咀2點零鍾已經開波,澳門華盛世,利澳,9號,金龍

而家成個大陸得番寶安會去下 坐台都500,一q好似1500,過夜2000(幾年無去), 因鄉下係果邊,老表帶路,所以吳擔心但吳建議師兄自己去
再等等
WalkingStreet 發表於 2021-1-24 02:39
好系虛,我既年輕時代最快樂都係起水圍,三沙

早兩三日見無聊,打比沙嘴金海其其,想吹下水問下靚媽咪近況,點知話沙嘴重傷見開就掃,都成年lu,所以更加確認,沙嘴已經乜都無了!
而家就算有得玩都隨時遇仙人跳,小心呀

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 23:33