[粗人粗語] 想問下疫情期間去酒店有咩要注意

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

疫情既關係
我有成年冇約女女去酒店喇

我想問下呢排去酒店check in
有冇邊間酒店既職員會要求2個人都登記??

又有冇邊間酒店可以方便D帶人上房??

謝謝師兄們!
你自己check in的話
登記你一個都得
多謝師兄回覆

餓咗成年
係時候出動
回復 hk_123 ##1 的帖子

間間都方便架,你自己 check in 咗先,之後去接囡囡,邊有職員會記得你個樣,然後再叫你登記。除非 ... 師兄你好好好靚仔,個職員認得你
回復 weareafinecity ##4 的帖子

謝謝師兄~

哈哈
我點會係靚仔

只不過驚酒店會因應疫情而變得嚴謹
回復 weareafinecity ##6 的帖子

我試過有間酒店
個門口勁細
仲要兜過reception先到lift口
接完女女俾D職員望住哂
搞到好尷尬
早前識左2個女仔part得幾好,三人時鐘唔太方便,所以book酒店我自己上房先,喺房等低調d
simonchow666 發表於 2021-1-25 08:48
早前識左2個女仔part得幾好,三人時鐘唔太方便,所以book酒店我自己上房先,喺房等低調d

3P nice
hk_123 發表於 2021-1-24 17:58
回復 weareafinecity ##6 的帖子

我試過有間酒店

去得酒店玩唔理咁多啦
早幾日先諗住約女女去happy
尋日黎個突擊封區
睇黎行動又要擱置
hk_123 發表於 2021-1-27 20:29
早幾日先諗住約女女去happy
尋日黎個突擊封區
睇黎行動又要擱置

去馬啦
男人大丈夫
做大事唔好怯
小弟真心淆底...

一個唔覺意入咗突襲範圍要強制過夜
真係唔知點同隻乸解釋....
hk_123 發表於 2021-1-27 23:54
小弟真心淆底...

一個唔覺意入咗突襲範圍要強制過夜

師兄如果唔係多人運動,去九龍塘安全好多
如果真身份book大酒店,有一定風險突襲唔使返屋企
單對單九龍塘感覺穩陣,如果可以就自己揸車或的士去間遠離港鐵既,我prefer是異國多過曼春,雞亦好食,火腿炒蛋也不錯,加個可樂或啤酒,正!
simonchow666 發表於 2021-1-28 22:07
師兄如果唔係多人運動,去九龍塘安全好多
如果真身份book大酒店,有一定風險突襲唔使返屋企
單對單九龍塘感 ...

想請問九龍塘啲酒店要唔要身份證登記?
真心唔識因為未試過
magicben 發表於 2021-1-29 00:14
想請問九龍塘啲酒店要唔要身份證登記?
真心唔識因為未試過

時租通常自己寫姓名、有泊車寫車牌號碼
好少睇身份證,我自己覺得寫真既都唔怕
如果因為投疫原因起底查原頭既話就算寫假既都一定可以揾到您出黎
回復 simonchow666 ##16 的帖子

謝謝師兄分享
上個星期約咗女女去灣仔某間酒度
Check in嗰時reeception話帶朋友仔上房都要登記
根住我問唔登記得唔得
佢話安全理由,入房就要登記
結果我帶女女上房嗰時掂行掂過入lift

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-27 09:57