如何減少中伏

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

次次洗樓都見唔少慘況,d 人好似前世未玩過女或者幾年無出過野咁,求其乜都唔問就沖入去賴野。出閘就話中伏呢樣個樣。首先,你要先明白原因,然後分析d 女既想法,唔好再自己一相情願,一定要完全掌握到d 女唸乜野,再見招拆招,咁就可以避免中伏。大部分人覺得求撚其試下,好唔好都算,幾舊水跌左無乜所謂。

原因,不是條女本身就乜都唔肯,或者你唔靚仔,所以令你中伏。記住,肯做而唔做,同本身唔肯做,係完全兩回事。好多時可能距地本身乜都肯做,但係距地做耐左已經掌握左個市場,知道每日起碼都有幾多傻客無要求就沖入去,根本唔憂做,就唔需要回頭客就唔需要比好服務,慳水慳力就算,所以你乜都唔問咁入去係死梗。

辦法一,觀察開門態度,已經可以決定入唔入。有幾種女係見到可以即刻走,一,門口寫明呢樣免問,個樣免問,或者要帶口罩做,咁可以睇得出距對客人既防範,未開門已經嫌你污糟,會唔中伏?二,趕住冚門或者喱係門後面唔想比你睇咁。趕住冚門,即係話距唔憂做或者睇你唔順眼,呢d 女無需考慮。喱係門後面,態度已經有問題。

辦法二,問清楚服務先入,唔好比距地覺得錢好容易賺,唔好比距地覺得距地話撚曬事,唔好當溝女咁玩,死撚梗。你地入去溝女,做完賴死傾計唔出黎,其實動機係乜,想要乜,心照,唔好話我知你地想同條女行街睇戲食飯。想要服務,你係比錢個個,絕對有權問,再傾價錢,如果距拒絕,係距嫌棄你。如果大家跟我咁做,可能開頭會搵唔到食,但如果堅持,我覺得個市場會改,d 女亦唔會咁寸,成撚日鬧九d 客或者揀客做。我覺得就算開唔到餐,可以慳錢留返d 精,總好過錢比左,博撚埋條老命,最後換來d 女當你係狗咁,求撚其話知你出唔出到野咁。
如家要小心埋圍封2日
回覆 讚好 不讚 使用道具

D 仆街以為乜撚野尊重女女,要隻雞中意距先會對距好,全撚部岸九九,呢d 叫柒,叫白馬王子做狗,叫任人魚肉

哈哈,好耐無按鐘仔..... 乜而家屌西咁受氣。記得有次門口問左包乜,入到去見到個牌,再問多次,佢話個牌唔係佢既,係夜晚條女既。我覺得叫雞最好玩係立信三街年代。雞網無格無臘像人,葫蘆人. 重有雞/指壓書, 清清楚楚。

叫鷄三部曲

躲在門後才開門的一定不要入,一定係伏

seafoodfans 發表於 2021-1-29 00:37
哈哈,好耐無按鐘仔..... 乜而家屌西咁受氣。記得有次門口問左包乜,入到去見到個牌,再問多次,佢話個牌唔 ...

衣加慘,越來越無啖好食,客有多無少,女永遠唔夠,個個叫雞唔洗錢咁搶

多數人見到靚就乜都唔問入,有咩意思呢,乜都唔同你做,靚過明星都無撚用,以為要溝要盛,d 女見男人多過你食飯,再自己照下鏡,所以唔好曬九氣

見d 傻撚成日問埋d 九唔答八,問幾多分鐘,dup 骨,如果乜服務都無,幾多分鐘有咩用?dup 骨,多數根本唔識 dup,仲加錢比距亂 dup,白痴

mstg 發表於 2021-1-28 12:53
次次洗樓都見唔少慘況,d 人好似前世未玩過女或者幾年無出過野咁,求其乜都唔問就沖入去賴野。出閘就話中伏 ...

最基本食様子加身材,合要求便入,服務都是那三部曲,啜,吹,做,如果換姿勢唔扭計,事後有傾下計,已經是有賺,可以加入番食名單,如果冇便放低家用說拜拜,最多冇下次,服務時間得二十分鐘,基本上冇其他野可以做。

vv--vv 發表於 2021-2-6 19:09
最基本食様子加身材,合要求便入,服務都是那三部曲,啜,吹,做,如果換姿勢唔扭計,事後有傾下計,已經 ...

要求低到咁,慘,即係完全無肌膚之親,無 feel,好似同機械人做咁都無問題?我寧願自己打飛機

我成日話叫雞同食飯根本一樣道理,等於去餐廳,如果d 野唔好食,食唔飽,出面裝修幾靚都無撚用。d 人就係個個睇外面裝修靚就入撚左去,食乜唔知,好唔好食唔知,本來有打邊爐放題,唔識叫,話是但,食乜隨便,餐廳更係耍九你,橫掂你入左去就要比最低消費,比個公仔麵你食就算。仲岸鳩到以為去多幾次會無端端煮多d 好野比你食。

傻都算,唔會係盲架,每次洗樓肯定見到大把喪尸一齊搶,仲岸九到去溝女,想溝女得,如果棟樓每日得你一個人洗,件件都比你溝。去得洗樓既,好聽就師兄,唔好聽就係搶飯碗既敵人,有本事就封左棟樓,日日得你一個洗,咁就乜都唔洗問,件件自動波當你皇帝服侍。

琴日去洗樓,聽到兩條撚樣係度送禮物溝雞。溝雞,只需要考慮三樣野,如果無一樣做到,就早d 收皮。第一,你目的有無達到,你地溝雞為左咩,大家男人心照,絕大部分一定係想條女對你好d,比額外服務,好似女友或者老婆咁做。當然我唔排除有人成功,但我敢估計十個七頭都未必有一個成功。第二,知道自己係咩位置,永遠都係只有你地想呢樣個樣,但係d 雞拒絕,你就知自己係咩位置,就係因為你地種撚到d 女係一個高高在上既位置。第三,d 雞會唔會主動搵你,永遠只有你地係咁發信息比d 雞,試下幾個禮拜唔搵距,距會主動搵你?我肯定 100個客無一個會係隻雞主動搵,就知道自己係咩位置,唔該你地唔好曬 9氣

開心嘅嘢換來穀撚氣?

Cwchuk 發表於 2021-3-5 06:57
開心嘅嘢換來穀撚氣?

無計,傷港男無野好做,大撚把錢同時間溝雞,自己柒都算,害撚到其它師兄無淡好食

疫情期間少出門,
安全第一為上策。

疫情期間少出門,
安全第一為上策。

聽君一席話,獲益良多
我呢啲未試出嚟玩,要學下嘢
謝師兄