[澳洲] 澳洲墨爾本食女 - 墨爾本小房屋 Billar 外賣

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

Edited by 澳洲IT狗 at 2021-2-11 10:37

舊年墨爾本基本上都係封城當中渡過。只有1-3月可以出去搵女,之後出街都犯法,真係屈到病。終於等到解封,但依然係work from home。我住得偏遠,以往都係放工時候順路叫埋雞先返去;而家點同老婆交代夜晚要出去?11月底時候,lunchtime忍唔住係附近妓院,全部都係恐龍,得一隻非洲烏雞勉強可以接受都要屌。

12月,豪一次都係要叫外賣。機會來了,老婆要帶仔出門興趣班,我提早一日就預約一個女仔上門。墨爾本小房屋的Billar,留意咗好耐;172cm身高北京女,有性癖,每日跑步健身,原office lady。上次搞完SmallWhite,出門就見到佢等緊客,一身OL裝無風塵氣,基本上已經決定呢條女一定要搞。時間都約好,結果lockdown。

約咗兩個鐘$800 + $200車馬費。。。$1000,心痛但值得!

Billar一身白色連身裙套裝,戴住口罩出現係門口。我唔客氣,一手就托住佢屁股拉佢入屋,屁股好彈手,不愧係做開運動;摸佢時候,Billar自然的發出尖叫,應該係真兼職援交,職業妓女唔會受驚。$1000,值得。

172cm真係好高,我得165左右,呢個感覺好似玩模特兒咁,過癮。一邊同佢解釋已經俾曬錢,一邊就開始亂摸。睇得出佢感覺唔係好自在,畢竟先見面一分鐘未到。但。。。鬼叫妳係雞咩,俾咗錢就可以搞架啦。

一路玩就一路除佢衫,一齊沖涼。浴室裡面仲有水中蕭,波推,吸背等服務。

事前了解過可以玩角色扮演,沖完涼要佢著返衫,扮秘書沖杯咖啡俾我。佢係度專心沖咖啡,我就係後面玩佢pat pat。咖啡沖好,我坐係梳化飲咖啡,佢就跪係地下吹蕭。技巧純熟,尤其係深喉,估計疫情前係個服務老闆的真秘書。飲完咖啡,雙手抓住佢個頭係咁插,每一下都插到喉嚨。呢刻佢個嘴只不過係我的飛機杯,女人的唯一存在價值就係俾男人屌,Billar就。

之後拉住佢係梳化上門搞。有性癖加上做雞,本來以為個窿會鬆,但居然係非常之緊!對住其他女仔,一邊都會比較溫柔,但既然佢本身就鐘意俾人屌,我就唔客氣,唔當佢係人咁玩。粗暴,狂野,用盡力咁插同頂。期間轉移戰場,帶佢入睡房,係結婚相前面,老婆訓覺的床上面屌呢個後生女。

過程裡面,睇得出佢真係enjoy俾人屌。唔會好似其他女仔咁亂叫,佢一開始好靜,之後開始來感覺先會叫出聲。換咗幾個姿勢,最過癮係推佢埋牆,要佢望住我結婚咁俾我後入。

最後我攤係床,佢除套,吹多幾下就全部噴曬入佢個口度。佢用個嘴清潔完,俾我欣賞下佢個口的精液,然後就吞曬落肚。雞我玩過唔少,一出場係氣質OL,上床就變到咁淫賤的,佢係第一個。

缺點係佢唔多野講,兩個小時都好靜,叫床多個講野。兩個小時裡面,我只可以係咁玩佢同屌佢。
多謝師兄分享!
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝師兄分享!

回復 澳洲IT狗 ##1 的帖子

多謝師兄分享!

thx for the review Ching!

多謝師兄分享

外賣到府,佩服佩服

這個很可愛啊

有钱啊~师兄!!                          

Thx for sharing

nice report. thanks for sharing

感謝分享

感谢分享

多謝師兄分享!

$1000.00 AU. ? I am in Melbourne I can easy find married wife only $400.00 and very good service

Reply ackau ##14 Add Thread

I won't even pay $400 for a married wife, unless is a young one around mid-20. Good service is not the most important to me, it's the feeling of being with a young girl.

想知道你是用什么网站的,可以分享吗?

多謝師兄分享!

Reply Milly米粒 ##16 Add Thread

用Line聯繫的,Google找一下也會找到不少仲介

Thx ching, 識食之人

價錢不便宜哦.....