[MB男同性/同志(只服務男性)] 大南街公厠

回復 jcfinding ##1 的帖子
$ M, Q* A" l% N2 `
6 Z: H( u6 @% M* _/ X  J  A如果今晚2230 去探險, 會有咩睇? 我沖定涼剃晒毛先。

u7 C$ }2 f! Z8 J1 t' Q* I我好少咁夜去,應該都重有同道中人,但浴室收咗就無咁方便
回復 jcfinding ##20 的帖子6 E9 V; k. e, h5 C

3 d7 c, x' N! [  T, @0 s係咩?要睇吓見唔見到你先'
4832 發表於 2021-3-5 16:47
0 u2 M4 @8 ~( J$ Y回復 jcfinding ##20 的帖子% H+ ]7 G( y- U8 ]
4 B  ]# f# z# I8 s/ }
係咩?要睇吓見唔見到你先'
; f: D( p  H& X2 q/ h* T; j5 Q
不過有時太多人都麻煩,企晒喺度又唔行動,有啲霸住沖涼位齋坐,有啲人淨係睇嘢。9 K+ q# }5 {; m$ G. A
Ching 都有去開?
jcfinding 發表於 2021-3-5 16:38 4 o  W) S7 k: _) f. X" f3 Q; I
我好少咁夜去,應該都重有同道中人,但浴室收咗就無咁方便

7 _) l0 F6 C6 s( h幾點關, 關前有得沖涼?
dixonlau 發表於 2021-3-5 17:00
' Y6 y: n* o+ M  [幾點關, 關前有得沖涼?
. a' |( k' U2 ~2 D$ T( V7 i( u& I6 B, e
浴室開4:30pm-8:30pm
回復 jcfinding ##24 的帖子
& a+ N' ]- I8 D& Z, j/ x8 d) b# P8 c, _  X
真係唔知D人吹水吹到幾時,門口已經企咗多人入都唔想入去,下面好D
4832 發表於 2021-3-5 17:15 8 u) T% Y6 ]8 o4 p) x% f3 w% n5 j
回復 jcfinding ##24 的帖子9 m; g. @* q, Z& I- q/ C
) p( n/ D: G" e+ K* c0 Z
真係唔知D人吹水吹到幾時,門口已經企咗多人入都唔想入去,下面好D
! c- y* c& e& V# Z# X4 P
邊度下面?😬
回復 jcfinding ##28 的帖子' y& V4 Q1 s1 {$ s) M" ]
4 k7 S1 L! I  U
廁格
4832 發表於 2021-3-5 17:21 " R; N2 K9 d3 U( Y
回復 jcfinding ##28 的帖子) ?8 c: b6 f2 k
- Q$ w) G% k9 O3 H
廁格
: y% x, }$ Y, f2 p% L& H" c
洗手盆隔離果幾格?🤣
回復 jcfinding ##30 的帖子
2 Q  h* F. x  |5 f7 F& \/ U6 u$ n* w! Y
探完。。 廁所整潔,感覺良好, 小貓3 隻。。 報告完。。。
dixonlau 發表於 2021-3-5 22:43 4 k1 H* Z: t9 H! f; Y
回復 jcfinding ##30 的帖子
. r9 p! W. a# q; o4 i
. ?% y) F& a  g* H探完。。 廁所整潔,感覺良好, 小貓3 隻。。 報告完。。。

4 v% G' f9 `/ d3 ]+ y無嘢玩?
昨晚同朋友上去睇睇,門口已好多人,根本睇唔到入面的情況,所以走了, 唔知浴室裏面是否好大好多格數,有 格門?
jj11 發表於 2021-3-10 15:28
# I8 z2 w7 I" b  Z) Z; t. ]9 r昨晚同朋友上去睇睇,門口已好多人,根本睇唔到入面的情況,所以走了, 唔知浴室裏面是否好大好多格數,有 格門?

& K6 w4 h3 }: {4 o  [地方不大,3-4格,點解唔入去睇吓?😂
回復 jcfinding ##34 的帖子# f0 Z& z9 H( [

1 V& {: R% {6 I9 T, a0 k( a2 g$ U# Z格有格門嗎?有坐位嗎?頂可探頭觀戰嗎?因為貪免費有地方,見多人就去咗開房
回復 jj11 ##35 的帖子3 `% ?! J2 m0 |

, _9 k) e- ?4 G' l* W本來想帶個cd來玩下佢JJ互打,人多就走去開房
jj11 發表於 2021-3-10 16:31 $ q1 ?2 S% A/ H
回復 jcfinding ##34 的帖子
% Z% a0 t+ l- z7 f( Y6 B' @% x
7 r3 y* r+ w6 {  H格有格門嗎?有坐位嗎?頂可探頭觀戰嗎?因為貪免費有地方,見多人就去咗開房
( p3 F0 ~3 L& E) Q0 Z
有格門有座位,不過我平時6:30左右去通常坐晒日等運到。頂應該不能觀戰。
# C4 _5 @6 D! f4 E" I) h/ v, J$ _有興趣一齊玩嗎?
回復 jcfinding ##37 的帖子
9 A' k( [/ |6 I6 E! f  s" w9 u) \& y
浴格有格門入面有花灑又有坐位坐都幾方便喎, 唔怪得咁多師兄去啦!1多定0多?找日試下先
jj11 發表於 2021-3-10 18:29
6 b& I+ t' O+ W; H7 h回復 jcfinding ##37 的帖子' n4 c' }6 q" B
+ j. ?& e3 [7 k9 W4 G+ U& B
浴格有格門入面有花灑又有坐位坐都幾方便喎, 唔怪得咁多師兄去啦!1多定0多?找日試下先

`1 |# a8 o0 F1 I4 n1 J) J5 T我都唔知,玩過幾次都係互打互含咋😬。/ U( |: p6 g: `# L
回復 jcfinding ##39 的帖子
3 Q$ K1 H( M# ]. |9 H, O2 z9 n% z* U
我聽你之前的形容想像出來,我未入過去睇。
/ E, @, X0 J+ u$ K5 s你唔知?你話你時常去打躉

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 17:42