[新兵問路] 泰妹去韓國有乜嘢好做?

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

各位師兄,純粹無聊問題。
事緣係疫情之前,曾經去過泰國曼谷玩過幾次,其中兩次都係喺曼谷Cowboy條街入邊嗰間B記,搵過同一條女,感覺唔錯,仲交換咗Line,時不時傾兩嘴。
之後,疫情爆發,去唔到曼谷搵佢,初初仲有保持聯絡,當然不停同我講有困難有問題,咁我又有啲笨柒,支持咗佢兩次,銀碼就唔講啦,之後見勢色唔對,就冇再聯絡啦。
不過,因為有佢Facebook,間中會上去睇吓佢嘅近況近況。呢幾日發現佢嘅Proxy,影晒相,話佢申請去韓國工作,已經批埋,正在執緊野,但冇講做乜嘢。我嘅問題係,去到嗰邊,除咗做返本行外,仲有乜嘢可以做?
再次強調,純粹八卦。

去做練習生?😏😏

不過隨時都係做返本行啦,不過係咩簽證就唔知勒
都係做返本行架啦,識d囡囡都有fd係韓國做
大把泰妹世界各地出去做雞,唔好覺得咁新奇
陪吓oppa搵吓外快,順便去執一執個樣
去做“總督”。。。。
黃種人 發表於 2021-2-2 13:49
事緣係疫情之前,曾經去過泰國曼谷玩過幾次,其中兩次都係喺曼谷Cowboy條街入邊 ...

比韓仔包左勒,不過咪理人咁多
基本明白,多謝各位師兄,都係果句,得閒得滯八卦下啫
去韓國賺得多,但也可能得病啊
以前香港妹北妹出国跑山賺$
現在泰妹越妹出国跑山賺$
佢哋一路賺錢,一路整容,愈整愈鬼假!
做農夫
識幾個泰妹都係不斷地係台灣,日本,韓國,新加坡,香港咁跑 好多野唔洗講到明啦
回復 黃種人 ##1 的帖子

算把啦,重新出發。
樓主比咗兩次錢幫囡女扶貧

囡女有冇話, 日後通番關,你來泰搵佢敘舊,佢點報答你。。。細佬?
黃種人 發表於 2021-2-2 13:49
事緣係疫情之前,曾經去過泰國曼谷玩過幾次,其中兩次都係喺曼谷Cowboy條街入邊 ...

韓國好多泰妹做小姐
回復 AaronLeeA ##15 的帖子

韩国还让外国人入境也真是心大
回復 黃種人 ##1 的帖子

仲使問?
never feel stranger for gal travel to earn money
可能成為第二個韓國天團 blackpink 的 lisa
通常做返老本行

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-19 12:10