女優飯島愛服務型靚女好玩

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

女優飯島愛好野介紹,服務好樣又得,樣貌身材一流既大波妹,笑容很甜美,皮膚白淨,又喺瘦底,上到酒店房開門見佢件戰衣好性感,笑容迷人,開朗活潑性格,感覺好陽光,真人同相片差不多,真喺好索,忍唔住係門口就開始互相愛撫,上下其手,搞完一輪後,齊齊解甲洗白白,洗乾淨每一個部位,沖乾淨上床按摩,按摩幾好,感覺幾唔錯,佢對波又大又軟滑,手感好又挺又好揸,背脊到落pat pat用條脷再慢慢奶,莞式服務一樣大髀內側毒龍好熱情,做得好爽爆轉身梗係揸波啜lin,跟住我瞓喺床等佢服侍我開始細細聲呻吟,對大波夾住我腸同我錫lin好舒服,細佬喺佢波罅好溫暖好舒服,錫落去啜蛋深喉吹功一流,對淫眼交流望住我好有feel,好正玩埋69妹妹濕濕地好滋味,我差啲比佢吹爆好彩小弟定力夠,叫停上domdom佢先主動騎上嚟un,揸住對大波手感一流全程投入,我起身推車興腿黑絲勁刺激呻吟聲,超級硬差不多玩男上睇住細佬,黑絲美腿特別入入下叫到我舒服,發射爽到唔知點形容,睇佢好似仲嘆過我咁攬住抖陣,全程主動享受型真係性愛嘅好對手,樣子甜美身材澎湃搞到腳仔都軟,同我沖多次涼洗乾淨出嚟,著返衫褲食支事後煙服侍周到好玩,值回票價開心過癮俾錢走人.

登錄/註冊後可看大圖

多謝師兄分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝師兄分享

多謝師兄報告

多謝師兄分享報告

多謝師兄分享