[MB男同性/同志(只服務男性)] 公廁內會有人真做嗎?

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

好奇一問,有人會在公廁內真做嗎?
本帖最後由 winner20099 於 2021-2-5 13:12 編輯 ; u2 V# S1 f$ E$ W' Q

! J6 C8 ^+ o7 A# }; [回復 urslave ##1 的帖子
; J& w0 S5 ~6 E' m+ C/ }9 R5 b$ r# o$ \& f8 y; Q
你需吗?
琴日公廁內叔叔越玩越high,他把我按到牆上差點進入我。我其實有點想,但我未試過,有人試過公廁內來真嗎?
想試
我很少去公廁玩,昨天的叔叔讓我有想被入的衝動。。。但把我按在牆上時,不停想從後面進攻。。。我說他沒帶套,加上他見我有點緊。。。所以試咗幾次先放棄,但其實差點就會入到。。。可是我從沒聽過公廁內真做,有師兄經驗分享嗎?一般大家會只是摸吓吹吓,會有人像那叔叔咁衝動嗎?
回復 urslave ##5 的帖子" O& C& z6 Y) s; r* E
2 o5 N' L  A" B# d5 H3 I  ~) m& _+ l
你去開邊區,我又去睇下,一齊玩

3 {! W4 q( J5 q  {$ G  k那通常嗰度啲人會有所準備嗎?我見那些叔叔什麻也沒有,好似想話入就入。。。。其實係幾刺激。。。不過係咪要安全啲?
underside 發表於 2021-2-5 20:43
' h9 Q# Q. m8 {回復 urslave ##5 的帖子& o9 p; [& C8 v( }) }
; [; f4 @3 B4 ?
你去開邊區,我又去睇下,一齊玩
' o3 w/ A' j7 t5 U, C7 }
其實我琴日第一次去。。。一開始被三個叔叔圍住,其中一個拉咗我入去。。。所以我都唔知一般係點。。。我喺九龍嗰邊。。。
講多D啦
你想知啲乜嘢?我其實都唔介意講。。。不過我都期望有師兄分享下公廁被人嘅經驗?事情有無咩準備?過程係點?係即興發生,定預咗做好晒準備?我嗰次毫無準備。。。如果雙方都無袋,會唔會都真做?求大大們分享
順其自然
urslave 發表於 2021-2-5 21:09 & h8 X# ~5 _- o+ T
那通常嗰度啲人會有所準備嗎?我見那些叔叔什麻也沒有,好似想話入就入。。。。其實係幾刺激。。。不過係咪要安全啲?
- ~) P: v  A2 J. @9 [3 [
我都试过但受在浴室區
用手機回應 urslave #5 的帖子6 k1 _% I; a( _- f9 [$ \2 ~7 S( C% x

4 j, m6 I! E0 B% J: ^. zpm如果你想剩係俾你含可以唔插
䇳試過俾人裝尿尿。即硬。我都好想望人
petertamtampete 發表於 2021-2-16 17:18
$ u7 [* e3 O; p, H: Y7 V! q3 o互含同打飛機可以,但公廁做愛就仲未接受到,仲係有心理障礙,如果HOTEL就OK
* j  S: |% L6 A! i8 j
諗起都硬咗
應該唔會啦 未試過

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-27 10:48