[MB男同性/同志(只服務男性)] 公廁內會有人真做嗎?

我都鍾意俾人望住尿尿
我好想鍾意睇j. 又想俾人睇。感覺好,high
好似好刺激....有點想試...
奇怪從末見過的奇境

3 q. P9 D2 C- I請問邊個公廁?我去開红磡嗰公廁
紅磡邊個位?
我試過比人半推半就之下插入 嗰時一路比人插 另一個就要我含 ) a! c- Q1 u! ?, H& F( {% Z
可惜嘅係我差少少比佢插到射 但流咗好多透明嘅嘢
在温泉区的玻璃公厕试过,但是不会试第二次!还不如去海滩
( t8 N$ y. O& h. N! N' k, ~
回復 wsq6000 ##28 的帖子
9 a/ K" z7 g$ W3 ~- r* v7 z) f9 [5 o5 o+ Y1 }9 B( N- Y
去好多次公廁,從未見過
依家好似少咗好多。有無介紹
回復 ranvier ##22 的帖子9 E* r9 D( R& S  Y4 J, O

" d: J3 `  {4 O( a3 x! r! s% H: G: L: k" `可以一齊玩,我中意含卵
kk92 發表於 2022-1-4 17:28 ! |# ?  e  l2 s* H$ _( q/ b- V
回復 ranvier ##22 的帖子8 }/ h8 e2 A# J9 `3 `) I- N
6 \1 o3 P- v* v3 u& G5 l+ F
可以一齊玩,我中意含卵

# W( b3 X; _# r. L+ e8 t你想係邊度唅人?
回復 acm二oo七 ##32 的帖子! I/ z, t# e6 }+ t  v! a6 F
# n6 y. \$ G* P
賓館
以前好多公廁有人睇人呵尿打飛機。好剌激。但依家唔知邊度有。
有冇睇"叔叔".% k" w  `: v/ I
我覺得上桑拿玩好D.
flyboyyy 發表於 2022-2-18 12:39
4 d; |1 F2 e" s$ d$ @7 v( B4 d有冇睇"叔叔".7 i/ E4 U# r8 b' t9 I
我覺得上桑拿玩好D.
$ p% E) G; d) A9 x. L' w
要等桑拿開
試過著住啲女裝內衣去公廁畀啲麻甩佬,睇到佢哋碌9出嚟打,跟住叫我入去幫佢含撚,之後俾佢吊埋。爽!
Noahpoon 發表於 2022-3-6 17:02
/ F+ M+ d- k5 ]' Q試過著住啲女裝內衣去公廁畀啲麻甩佬,睇到佢哋碌9出嚟打,跟住叫我入去幫佢含撚,之後俾佢吊埋。爽!
+ D& B2 M2 ^( C" M* E7 F
去邊區公廁多,又幫我含,比我吊啦0 j: K! d( e( a& s
彈出彈入 發表於 2022-3-6 17:09
- a1 ]' X* Z8 c% H去邊區公廁多,又幫我含,比我吊啦

0 F% w9 C1 T) ]4 W& [8 Q9 K通常會落大南街。

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-27 03:15