[民生話題] 日日突襲擾民 不如全民檢測

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

長痛不如短痛 寧可一次過一個禮拜 唔好煩再攪 各行各業咁落去 唔係病死而係餓死

以上影片乃youtube提供,與本站無關; 若無法觀看,可查看原網址

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

以上影片乃youtube提供,與本站無關; 若無法觀看,可查看原網址

回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 hoyinluk ##1 的帖子

咪天真啦....
以今日官員能力, 檢劑購入量一定係香港人口倍上, 更加不排除, 不停落單去訂購以示愛國愛黨, 真可以花完嗎 ?
一次全民檢測 , 頂多花果三幾十萬劑, 要花完已訂購劑量, 睇怕要搞五六次全民檢測...  人手呢 ?
試劑好多呀, 就係缺技術員
唔通又大開中門, 引入免檢內地人員黎 ?
即係找屎

放心啦....  得外圍完全解決疫情, 香港疫情一定解決
只差時間.....  

果陣SET左幾廿個站比你全文檢又5去

E+又話要全文檢

腩炒算啦, 有6成人支持腩炒丫嘛

hoyinluk 發表於 2021-2-6 04:10
長痛不如短痛 寧可一次過一個禮拜 唔好煩再攪 各行各業咁落去 唔係病死而係餓死

好似永無止境地搞落去……

日日突襲擾民, 最諗受惠飯文
飯文都唔存在, 屎....緊係見制食啦....   

餘下有誰 ?

藍絲, 你唔係唔撚支持正苦呀.... 要笑住支持
黃絲呢 .... 都唔存在話語權.   拉的拉, 鎖的鎖, 著草的著草, 移民的移民

嘩! 唔嘩唔得喇, 小丑邏輯又嚟喇!

小丑邏輯見有人話"不如全民檢測", 佢以為先講先贏, 即刻就話"果陣又唔去, 而家又話要", 確係有人話唔去, 又確係呢篇帖話要全民檢測, 咁小丑邏輯就撲出嚟當所有人都改口! 又係得佢小丑當自己先知先覺. 先講就當贏!

呀.... 小丑咁鍾意將D唔同人, 有唔同講法, 當咗係出自同一班人, 呢D混淆講法係咩邏輯呢? 咪又係小丑邏輯囉, 都見唔少次o架喇.....

等小弟又混淆吓先, 有小丑邏輯話, 口罩冇用, 唔會戴口罩, 我諗佢到而家都冇戴口罩o架喇, 咦.... 唔會喎, 佢淨係鍾意批評D "批評政府o既人" , 而家政府話要戴喎, 佢會唔戴? 我自己o既思維都閙自己喇, 咪玩混淆喇..... 混淆唔到o既, 佢到時會玩皇帝, 又或者玩外星人, 總之....就係有講就當贏

嘩完就等睇"唔使嘩喇, 同埋一 D 是但搵出嚟o既 link"

一早叫淋病柒鵝封關佢又唔封
宜家搞出個大頭佛

唔取消回港易,全民檢測都無用

就算香港清零 一個輸入又係收皮