[粗人粗語] 想大家開左過年q未?

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

本來想年初一去搵囡囡,不過老虎人釘人 ,而家仲未去玩,有冇師兄開左過年q未?
老虎釘得好緊要等下星期才去偷跳
年初一凌晨算係去咗舊相好度上頭柱香
未 年30食左
所以未
初二已開齋
琴日情人節開左
搵老虎頂住先
今年揾條女大家一齊銻光晒 d 毛,  頭毛西毛鳩毛腳毛...... 由年三十晚屌到年初一,中出完挖番 d 溝左西汁既精出黎溝紅酒飲…
回復 Ching政 ##1 的帖子

book咗星期六準備開年, 不過可能有機會開唔成因為相好已講話唔再做開大只做按摩推油
希望到時鹹濕吓佢會有下文
諗諗吓如果有時間聽日搵另一個相好開年都好
😁今日已經開左年了
回復 Ching政 ##1 的帖子

未開,唔知去邊好。
出咗個火都叫做開咗年
不過囡囡話新春期內要加錢條氣唔太順
感覺有啲老屈
回復 magicben ##13 的帖子

見到大家有幾咁餓

1.有日係合宜附近行緊街,前面一位師兄,拎住部電話慢慢行緊,突然一個箭步,扭軚,衝左入去

2. 揼揼下骨,有師兄按鐘,女女出去應門,女女同門口個師兄講︰「而家有客做緊,冇其他女仔,陣間仲有客」,之後女女都係帶左個客入房等。佢入返黎之後,我問佢︰「你做完我,同陣間個booking,中間得返唔夠半個鐘wor,你叫左其他同事返工啊?」

女女答︰「個客話唔夠時間揼骨都唔緊要wor,打個飛機就得」

回復 折翼天使 ##12 的帖子

我都係搵個相熟開年
初六開咗
初二去左土記洗樓,無乜囡囡開,有開都反晒牌。
等左一陣,最後揀左個真大波中囡開年,好過無!
今日先俾其中一個相好放飛機勁冇癮
原本諗住約另一個相好頂上但係越諗越火滾,乜mood都無
食定補品下個星期再約中出佢
開咗啦。。囡囡仲話好耐未試過咁忙食到好飽。。但係都要繼續食揾定多啲。
Ching政 發表於 2021-2-14 01:29
本來想年初一去搵囡囡,不過老虎人釘人 ,而家仲未去玩,有冇師兄開左過年q未?

Day 4 already eating FP la.

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 16:41