[雜交/多P/換妻(自組派對)] 剩係想同時被插同口爆人

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

剩係想同時被插同口爆會唔會太自私
0 |2 M/ U3 m8 |4 u# W
) W9 c; w8 ~1 N$ I1 ^* X; c$ u5 ~0 g唔知點解諗起就9 硬!, b6 S! Q9 `8 s1 a3 ^* Y
2 D8 E" O3 W: V
留v7 傾
鸠硬去打石頭
同一時間被插,口爆人同俾人口爆
sunnyday32388
v7:sunnyday32388
同條女叫了兩隻鴨玩,其中就係我屎忽被屌,口吹一碌,條女一邊同我吹簫,一手玩屌我隻鴨春代屎眼,望著我吹簫… 佢話好刺激,跟著到兩隻鴨屌佢前後窿,我繼續塞碌鳩入佢口…
回復 seafoodfans ##7 的帖子7 x, q& J, Q( ^2 M% |9 Q% u
$ X. [5 [: W" g, a6 w$ p" ]
真識玩, 正到無朋友,
回復 dixonlau ##9 的帖子
" d% x' I& p1 b& p4 H$ d
; A* [& \" Y  o% U' D" b$ N玩3p至,得
回復 seafoodfans ##7 的帖子
2 t& z4 b2 j# G+ _1 L% k* R) x+ c- m
師兄好識玩
seafoodfans 發表於 2021-2-22 00:59
7 x* o/ m8 s9 G3 N7 b: }/ B" N同條女叫了兩隻鴨玩,其中就係我屎忽被屌,口吹一碌,條女一邊同我吹簫,一手玩屌我隻鴨春代屎眼,望著我吹簫… 佢話好刺激,跟著到兩隻鴨屌佢前後窿,我繼續塞碌鳩入佢口…

1 h% x8 [3 D1 u. Z好正喎
我都想試下
WeChat wtf1357246
正喎!傾下?wtf1357246
回復 dixonlau ##1 的帖子9 ]5 {. B; c, b- b

: L: D/ x1 U& Z: zC兄识玩啊,我试过一次,, Q! _& w4 N6 H" R5 s- B
搞到成日想要

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-16 14:43