[賽後報告] 大波模特兒屬於專業選手,仲下下搶韁好鬼狼,巨乳拋高又拋低仲質埋嚟畀我左啜啜右啜啜,表現非常放蕩

名稱: 大波模特兒
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/B43500-佐敦-一樓一-大波模特兒.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

聽朋友講佐敦黎左條新囡,服務唔錯,趁放假就上去試下,大波模特兒白白淨,瓜子面靚女,成個明星咁,心口仲好有睇頭,加埋條纖腰同美腿,絕對令我塔晒糖,入到房就互摸,大波模特兒皮膚好細嫩,滑到線手,大波配上粉紅乳暈細乳頭,輕輕逗下已經有晒反應,第一時間就主動幫我除衫沖涼,先嚟個鴛鴦浴,洗白白主動又投入,好夠激情,搽沐浴露後就幫我清洗搽出泡用body來幫我磨推全身,水蕭技術,吹功唔錯,浴室服務齊,呢條女值得讚,加分,之後當然要執番劑,佢慢慢錫完上下身後,繼續重點吹蕭,好好享受佢嘅蕭技,大波模特兒吹技屬高級組,雪雪聲好到位,有心有感情,知佢其實都係淫蕩形,撻着咗就要救火,吹到我咁硬都係想食餐飽嘅。急不及待帶套瘋狂策騎起嚟,搖擺搖盪高級騎術,如果有囡囡騎師排行榜,大波模特兒屬於專業選手,仲下下搶韁好鬼狼,巨乳拋高又拋低仲質埋嚟畀我左啜啜右啜啜,表現非常放蕩,叫聲又瀟魂,又淫蕩,高潮迭起,搞到我興奮無比,佢嘅叫床聲更愈黎愈響,轉位來個在洞口操槍,再在鮑魚上磨棍,磨推到水聲吱吱響,屌得好玩又興奮,最後轉推車式籮友好正,挺挺屁股拮到佢高潮迭起若仙若死,真係令我爽到震,再男上狂屌到噴精為止。事後浴做足,放低家用走人~大波模特兒的確係我嘅女神,有樣有身材又有服務,食乜都係首選啦。
多謝師兄分享~~~~~~
謝謝分享美女報告
回復 one2three1 ##1 的帖子

多謝師兄分享
多謝師兄分享
爽到震
多謝師兄分享
多謝分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 19:55