澳門酒店平咁多,無降過價?

類別: 優質桑拿
名稱: 新記 tps
網址: https://mo.nightlife141.com/zh/9509/澳門-酒店預約-預約伴遊-臺灣lili

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

各位師兄最近有無出動,明明澳門房價平左咁多,但係價錢無平過仲貴左,係d囡囡質素有所提升?

貴左,質素差左。。。因為冇女,所以價高你都要局食。。。
冇辦法
依家大陸門路多
高質的收2,3千人仔
就算agent收一半都收過千
冇咁高質喺大陸收8舊一千人仔好過黎澳門做啦
D房平到咁都咁貴真係太誇張
damn21 發表於 2021-2-18 21:16
冇辦法
依家大陸門路多
高質的收2,3千人仔

20年開始大陸都貴了很多,20年前我吃過1300/兩q勁似柳岩的女,翻吃10幾次回味無窮,基本1800-2000都model級數了,宜家大媽大姐p個圖都敢叫1500以上,整容怪都開2000-3000,不如自己打飛機。澳門酒店女都係差左很多,16-18年間吃左好幾個好正的,後來越來越差。
kwbqqq 發表於 2021-2-18 22:52
20年開始大陸都貴了很多,20年前我吃過1300/兩q勁似柳岩的女,翻吃10幾次回味無窮,基本1800-2000都model ...

師兄,我唔知你打飛機頻率,不過都勸你一句,打飛機係有害無益,所以唔好用打飛機好過搵貴女黎做口號。。。如damn所講,大6價格標升,而家肯落🐎交搵食班女,收1000就係以前收7舊噶質素,無論你點唔憤氣,而家都係咁嘎喇。。。點都好,最好咪打飛機
manalvin 發表於 2021-2-18 21:55
D房平到咁都咁貴真係太誇張

你試試上大6搵女,貴過馬交一倍,你係食米唔知米貴囉。。。
力力達 發表於 2021-2-19 04:50
師兄,我唔知你打飛機頻率,不過都勸你一句,打飛機係有害無益,所以唔好用打飛機好過搵貴女黎做口號。。 ...

唔打飛機,只有更努力找靚女拮了
力力達 發表於 2021-2-19 04:50
師兄,我唔知你打飛機頻率,不過都勸你一句,打飛機係有害無益,所以唔好用打飛機好過搵貴女黎做口號。。 ...

師兄講得有理,比心機穩錢吃女係正路

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-24 04:27