[其他] 俄羅斯美女全裸於印尼峇里島騎象 竟是名人後代

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

亞洲唔少旅遊國家都有地方飼養大象供遊客騎乘,一向以來都被唔少保育團體批評係唔人道。近日於峇里島就發生一單新聞,都唔知算唔算係「虐畜」!話說一位俄羅斯美少女網紅Alesya Kafelnikova去咗峇里騎象,佢於自己社交媒體上貼出一張自己全裡抱住大象嘅照片,該頭大象為一頭成年公象,被網民直指係「女上男下」!

Alesya貼上網後就得到極大迴響,有人笑言話「好想成為該頭大象」,不過更多人係指責Alesya唔尊重動物,保育團體話Alesya騎嘅係蘇門答臘象,為瀕危品種,由峇里旅遊公司從蘇門答臘帶返峇里,因此Alesya此舉可以話助長呢啲旅遊公司危害瀕危動物。而Alesya就一於少理,解釋話自己係「愛」該動物先會有此親密接觸,Alesya本身來頭都唔小,佢係前網球世界冠軍Yevgeny Kafelnikov嘅愛女呢。
俄羅斯美少女網紅Alesya Kafelnikova竟然全裸騎象。.jpg
Alesya本身來頭都唔小,佢係前網球世界冠軍Yevgeny Kafelnikov嘅愛女呢。.jpg.jpg
隻象唔會知,係人想法問題
回覆 讚好 不讚 使用道具

性感誘人, 極度吸引

只有一張照片,看不清!

貪條象鼻夠長