[吊人發洩] 初哥想按摩

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

返工壓力大,想按摩鬆下,上網搵過溫x spa
但原來係正宗。技師大約40 以上,同埋價錢都貴,應該都要1k-2k
其實只想按摩,技師可以用身體按下我對手,大家一齊互動,所以唔想x 埋,樓上骨唔適合我

請問有無一d 類似溫x spa 的大場,可以同技師互動?

KT have lots of supply and most of them the bone skill is good to relax.
B-chow 發表於 2021-2-23 11:32
KT have lots of supply and most of them the bone skill is good to relax.

明白了
我最近睇過一單按摩院解封的新聞,入面有溫x 的相,原來果d 技師唔只40,似50 的c9

而我見樓上骨只係$500 或以上,技師仲會著埋制服和絲襪,呢個好似吸引d

而我唔想x, 只想按摩同埋技師著住制服用佢個身體幫我對手按摩

請問樓上骨做唔做到?因為聽人講樓上骨只係x, 技師好多地方都唔比x

同埋有咩野要住意?是否會比人偷野?
回復 丹尼爾丹尼爾 ##3 的帖子

樓上骨主要係打飛機,真係想按正骨入門前問清楚。

定還是你一定要後生靚女著住制服按?咁香港真係好少,價錢仲好貴下。
神之水滴滴 發表於 2021-2-25 11:19
回復 丹尼爾丹尼爾 ##3 的帖子

樓上骨主要係打飛機,真係想按正骨入門前問清楚。

我去試左了,發覺技師個樣同張相好唔同,個技師真人應該有45 歲以上
我㨂左個$1000 按兩小時,可能因為時間太耐,非常之悶
個技師話我斯文,唔知係咪暗示我無模佢,於是我模佢,發覺無乜感覺,可能因為個技師太老
去到下半場,技師問我想點玩,我模下技師,又係無感覺,之後我成個人窄起技師上面,幻想自己佢做,頂下佢,好快就出左,當時我著底褲,技師都有著底褲和絲襪,所以可能技師唔知我出左,但因為底褲濕左,都無乜興趣再玩落去。可能因為減左壓,之後起街見d 女仔無哂興趣

發覺原來一樓一係可以短暫減壓,其實技師40 歲以下都okay, 45 歲以上真係太老xdxdxd

射左就對女人無興趣? 試下揾妖玩睇下點 ......
回復 丹尼爾丹尼爾 ##5 的帖子

有時啲相係會有出入
你下次試吓尖沙咀啲spa會唔會搵到啲後生啲

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 11:26