[援交女友(PTGF)] 23歲可愛肥妹仔150BL,36E(走肥勿擾)

& j5 I$ s, m; L' [PM左你
支持妳🤓
Sexygaby96 發表於 2021-3-6 23:43
" B. P# z6 z# ^$ v+ E首先我想講 我唔係agent 也無agent,我唔係專業做,我亦唔呃錢,其次我欠D信用卡唔係幾多,我自己都有正職 ...
3 k  k" d5 W* [/ s0 g$ f
支持你x1000000👍🏻
回復 Sexygaby96 ##21 的帖子
; ?, ]# q  q8 `) |. K
9 L& \0 Q; B/ w; I我哋等待中,等妳覆!
Sexygaby96 發表於 2021-3-10 20:30
$ s# |2 ~( m7 H" J+ d我沒有未來和以後了
& j! d9 I1 J: U
人生苦短 好命沖沖幾十年好快過 唔好咁灰啦!! 總有人關心你
吾介意既!可以我請你食個飯!傾吓計先!
回復 Sexygaby96 ##28 的帖子
4 X. n) @' V' g6 E/ o8 X5 c) E1 e) u% m5 N" O" h
咁後生就唔好咁灰啦
8 s+ E* s' f2 G9 f5 E" R' p驚喜等待發掘
Sexygaby96 發表於 2021-3-6 23:43 3 p8 F% O2 }/ F9 [8 {! U
首先我想講 我唔係agent 也無agent,我唔係專業做,我亦唔呃錢,其次我欠D信用卡唔係幾多,我自己都有正職 ...

2 A' c3 f% W* zAgree with your point. ML need have feeling.
支持妳支持妳支持妳支持妳支持妳
每個人都有唔同經歷,有好多人都好似妳咁,加油,明天會更好。
支持妳
Sexygaby96 發表於 2021-3-21 02:28 # T/ G6 b& E9 X2 t9 H/ X. ^
有的人生來樂觀。而我好像一直是一個很悲觀的人,可若是悲觀,好像一個人也熬過了很多難過的日子,在無盡的宇宙裡我只是一顆粉塵而已。所以人活一世開心難過都不重要。我們都是宇宙的小韭菜

2 Z) C# J3 B: {/ q. cJust take it easy then everything will be fine.
hello,我都係23歲,今年24啦,唔介意嘅可以做個朋友

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-24 17:13