[賽後報告] 歡樂玫瑰 條幼腰狂推,籮友又大又圓又有彈力,推到啪啪聲,囡囡比我屌到狂叫春,西水越流越多

名稱: 歡樂玫瑰
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/B43821-佐敦-一樓一-歡樂玫瑰.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

睇開四台搵囡都幾年了,佢地D資料充實,隨時想返食,都可以即時知囡囡嘅動向。今次我上四台見到有個歡樂玫瑰 ,樣靚係我柸荼,據聞服務都幾好,報告仲講到佢好淫蕩添,出嚟玩,梗係要食哩D囡囡啦,打個電話預約佢,準時去開餐。女神歡樂玫瑰 熱情主動,唔駛破冰好好傾,氣氛好輕鬆,十足似公仔箱女明星,引人嘅眼神,直情殺死人,歡樂玫瑰 主動同我脫得光光,搓兩吓波就去洗鳩,搽D沐浴露後就前後波推,大波煎腸,吹奏一曲水中簫,簫聲雪雪聲,非常悅耳,到床上攬實佢邊打車輪邊撩西,hold住對大波,對奶緊貼我隻大脾來掃,床戲表現得狂野奔放,吞曬碌野入去六九吹奏,環保激情吹,高級組,深喉吹到香腸極速膨脹,不停望住你嘅表情勁淫慾,連和尚都頂唔順,心諗唔可以俾作佢知我咁鬼快出。上套埋牙合體,女上,動作性感引人,西肥水多,當場迷到我神魂顛倒,轉招即刻分開佢雙美腿後,支棍長驅直插,經過數十次狂轟後,佢瘋狂大叫,配合得好撚激情,仲捉實歡樂玫瑰 條幼腰狂推,籮友又大又圓又有彈力,推到啪啪聲,囡囡比我屌到狂叫春,西水越流越多,床單都濕撚埋,換咗幾個花式,玩得好投入,佢反應十足而主動,完全陷入失控狀態,唔夠二百吓,我就走火噴精收皮。歡樂玫瑰 咁超值,食過番尋味,下次一定玩得更激。
多謝師兄分享~~~~~~
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
樣子令,身材正
直情殺死人
多謝分享
謝謝分享美女報告
多謝師兄分享
多謝師兄分享
回復 nikitaQ ##1 的帖子