[尋人] FL yen

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

請問有冇人知呀yen 係咪上左岸冇做啦?
我都想知佢會唔會開返工
佢都係一個幾好嘅選擇
細細粒寸寸貢又幾玩得
HenryW 發表於 2021-6-7 16:26
細細粒寸寸貢又幾玩得

D服務叫合格以上
佢個電話都收左皮,一係洗底,一係已退役
So sad
又少一個唔想試新女時既穩陣之選
HenryW 發表於 2021-6-8 15:05
So sad
又少一個唔想試新女時既穩陣之選

係囉
希望佢只係疫情關係休息而已,雖然後期佢招呼都Hea Hea地,不過有時自己黑仔起上來可以緊火時其他相好放晒假,唯獨又可以揾佢車下中出下
darkchris999 發表於 2021-6-14 12:39
希望佢只係疫情關係休息而已,雖然後期佢招呼都Hea Hea地,不過有時自己黑仔起上來可以緊火時其他相好放晒假,唯獨又可以揾佢車下中出下

車住中出口正喎...收幾多先?
Tongchan1 發表於 2021-6-14 23:01
車住中出口正喎...收幾多先?

呢d「相好價」就無謂透露喇
回復 darkchris999 ##12 的帖子

有中出架咩,睛天霹靂
對住條寸妹無口多多問下添
嘩!有呢啲秘技解鎖!真係嚇一嚇。。
佢好就好在乜都有得商量。。最後唔要佢又唔會面黑。。
用手機回應 HenryW #13 的帖子

任何141都係,肯offer的話,沖涼時響佢籮柚磨下棍,磨磨下越磨越落就吉左入去架喇
回復 darkchris999 ##16 的帖子

學到野
以後沖涼個時主動d先
HenryW 發表於 2021-6-15 17:38
回復 darkchris999 ##12 的帖子

有中出架咩,睛天霹靂

佢把咀的確有時係幾串,所以我有時都特登鋤佢大力d
darkchris999 發表於 2021-6-17 17:24
佢把咀的確有時係幾串,所以我有時都特登鋤佢大力d

係。。。比佢串完啪到佢投降噴水嗰下特別滿足。。日頭乜冤屈氣都射晒入佢西入面無晒。

有次射完我仲硬緊。。條衰妹己經噴完水仲抖住大氣咁串我話做乜嘢早洩射完仲咁硬。。係咪年紀大咗。。最後要我洗多一q 錢教訓佢。。佢仲要一邊比我插住咁text 個客改時間。。

可惜無咗聯絡。。。唉。。
slave_11111 發表於 2021-7-4 02:01
係。。。比佢串完啪到佢投降噴水嗰下特別滿足。。日頭乜冤屈氣都射晒入佢西入面無晒。

有次射完我仲硬緊 ...

試過有次入閘畀佢「盤」點解隔咁耐唔揾佢,自己又漏左口風話去過富士洗樓,跟住坐蓮時係咁Pop Pop聲咁用晒成個人重量un落黎,一路Un一路串串貢話「屌你丫!咁耐唔上黎!原來去左富士洗樓下話!洗唔啱先識返來揾我?洗丫嗱!洗丫嗱!」果下真係畀佢坐到有d痛,跟手抱起佢掛鼓時指插佢C眼,佢嗌到鵝公喉咁聲

最後掟返佢落床,放佢雙腳上膊起勢勁鋤,撞到佢大脾Pop Pop聲,喘晒氣投降係咁話「屌死我喇!屌死我喇!」就捉住我大車,埋尾我條脷響佢咀裡面瘋狂左了右了底下碌鳩好似山洪暴發咁勁射,完事衰妹仲要攬實我唔畀我抆鳩雙腳鉗實我條腰幾分鐘先放開我

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-19 16:20