[賽後報告] SM公主一野插落去,佢個西好似岩岩開苞既囡囡咁緊窄,好有快感,再轉女上騎得疾風有勁,如韋達上身,有速度有力度

名稱: SM公主
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/B43130-太子-一樓一-SM公主.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

太子區係著名紅燈區,大家洗樓等囡時留低嘅腳毛,真係多過條女D西毛,見SM公主樣幼又有氣質,絕對係可做愛之材,細佬當堂硬撚晒,入到SM公主房間,先傾吓偈培養吓感情,囡囡青春味道十足,36D美乳,水汪汪嘅電眼,紅唇誘惑,甜美笑容,一陣埋牙時自然會玩得投入開心,未開始,囡囡主動伸手入小弟褲襠內搓弄我支炮,流露出狂野本性,主動除衫服侍浴,濕身後幫我搽沐浴露,洗到一乾二淨上床,訓落床,囡囡騎在我身上立即奶全身,耳邊呻吟吹氣,漫遊有感覺而唔會太過機械化,環保吹奏,眼神有交流,深喉不斷,高超口技,有d頂唔撚順喇,轉玩六九,鮑汁無色無味,又濕又暖,忍唔住先來男上壓住SM公主一野插落去,佢個西好似岩岩開苞既囡囡咁緊窄,好有快感,再轉女上騎得疾風有勁,如韋達上身,有速度有力度,爽到男女都呻吟出聲,拉士坐喺床反轉囡囡,提起雙腳坐上來,變反身M字抽插,將籮友壓入去,入到最入,囡囡亦自動上下打樁,西水亦不斷流出,實在太激烈啦,冇耐我亦發射升空,爽死。至今仍然回味無窮。最後囡囡表示被我征服,我地雙雙興奮到爆燈,同步到達高潮,超級女朋友感覺,正到爆啊,難得囡囡好肯配合又好玩,真係抵我喜歡佢。
多謝師兄分享
多謝分享
Thanks for sharing
多謝弟兄分享
多謝師兄分享~~~~~~~~
多謝師兄分享
十分吸引
謝謝分享報告

多謝分享
回復 狂戰一夜 ##1 的帖子

多謝師兄分享 !
回復 狂戰一夜 ##1 的帖子