[新聞時事] 「朔夜」總辭的真正原因

回復 kingkong_hk ##20 的帖子

你係青山的院友都算唔話得, 又好似真係同你保守秘密, 係唔係你的夢仔針私人醒哂班友呀 ?

作為1個凸毛保手秘勿好重要
回復 kingkong_hk ##22 的帖子

凸毛 = 凸首條毛.  咁你又唔駛咁兼虚既, 你靠乜维生, 係人都知.
artlo 發表於 2021-3-6 20:34
回復 kingkong_hk ##22 的帖子

凸毛 = 凸首條毛.  咁你又唔駛咁兼虚既, 你靠乜维生, 係人都知.

刀話左我講你刀5信啦,我D手下堅做到野
回復 kingkong_hk ##24 的帖子

冇人話唔信, 不过亦冇人会信, 你班手下長註城門水塘, 日日免费食花生, 肚满腸肥, 唔似你咁倒煤, 要周到ou爛腳.
artlo 發表於 2021-3-7 19:52
回復 kingkong_hk ##24 的帖子

冇人話唔信, 不过亦冇人会信, 你班手下長註城門水塘, 日日免费食花生, 肚满腸肥, 唔似你咁倒煤, 要周到ou爛腳.

果D係機械人來架
回復 kingkong_hk ##26 的帖子

佢地唔食面包皮姐, 又識存宗接代, 唔係機械人, 醒过你好多.
artlo 發表於 2021-3-8 12:37
回復 kingkong_hk ##26 的帖子

佢地唔食面包皮姐, 又識存宗接代, 唔係機械人, 醒过你好多.

甲由刀識啦, 叻過你
回復 kingkong_hk ##28 的帖子

你又冇講錯, 甲由既智商比你更加有过之而有不及, 任何環境都可以生存, 係你學做人既好榜樣.
artlo 發表於 2021-3-8 21:01
回復 kingkong_hk ##28 的帖子

你又冇講錯, 甲由既智商比你更加有过之而有不及, 任何環境都可以生存, 係你學做人既好榜樣.

早排先打甲由打到佢爆光
回復 kingkong_hk ##30 的帖子

慢慢打, 睇吓你幾时手軟.
artlo 發表於 2021-3-9 08:51
回復 kingkong_hk ##30 的帖子

慢慢打, 睇吓你幾时手軟.

用淫賤拖打甲由好正
回復 kingkong_hk ##32 的帖子

有冇試过用掃把头打, 正过用淫賤拖打.
artlo 發表於 2021-3-9 10:40
回復 kingkong_hk ##32 的帖子

有冇試过用掃把头打, 正过用淫賤拖打.

冇,布子就試過
回復 kingkong_hk ##34 的帖子

可以試吓肥朱, 犯除撚晒, 據講笑趾婆婆都唔錯, 不过千其唔好唔記得你契媽.
artlo 發表於 2021-3-9 21:17
回復 kingkong_hk ##34 的帖子

可以試吓肥朱, 犯除撚晒, 據講笑趾婆婆都唔錯, 不过千其唔好唔記得你契媽.

你是飯來太下先
回復 kingkong_hk ##36 的帖子

我講就可以, 做就梗係你天下無敵, 你隻手旨尾可以吹毁一切.
artlo 發表於 2021-3-10 13:40
回復 kingkong_hk ##36 的帖子

我講就可以, 做就梗係你天下無敵, 你隻手旨尾可以吹毁一切.

E+先G我勁咩
回復 kingkong_hk ##38 的帖子

大佬, 你日吹, 夜吹, 唔係你勁, 係顶你唔顺, 可惜你冇 quali 做奴才, 唔係白粉波都冇得撈.
artlo 發表於 2021-3-10 21:06
回復 kingkong_hk ##38 的帖子

大佬, 你日吹, 夜吹, 唔係你勁, 係顶你唔顺, 可惜你冇 quali 做奴才, 唔係白粉波都冇得撈.

勁到頂5字添

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 00:13