[新聞時事] 「朔夜」總辭的真正原因

回復 kingkong_hk ##40 的帖子

自吹自雷, 誰與爭風 ?
回復 kingkong_hk ##42 的帖子

你有荷蘭叻咁昂9, 冇馬車咁精靈, 可能係......
artlo 發表於 2021-3-11 11:52
回復 kingkong_hk ##42 的帖子

你有荷蘭叻咁昂9, 冇馬車咁精靈, 可能係......

馬車比我拉左啦
回復 kingkong_hk ##44 的帖子

你拉咗大劣馬車.
artlo 發表於 2021-3-11 12:31
回復 kingkong_hk ##44 的帖子

你拉咗大劣馬車.

我落ORDER叫生果日布作晒文刀呃你5到添

https://hk.appledaily.com/china/ ... PRQVIG4KHQTZS5SVVM/
回復 kingkong_hk ##46 的帖子

你的流料, 流过泥石流, 馬車坐唔夠三年已经放人, 而家佢積極做人, 唔似你沉迷打机.
artlo 發表於 2021-3-11 20:54
回復 kingkong_hk ##46 的帖子

你的流料, 流过泥石流, 馬車坐唔夠三年已经放人, 而家佢積極做人, 唔似你沉迷打机.

我叫左幾間布子佬夾埋刀點你5到,你真係堅
回復 kingkong_hk ##48 的帖子

可惜我隻手指尾只可以用尼鳥鼻屎, 唔似你無堅不吹.
artlo 發表於 2021-3-12 07:54
回復 kingkong_hk ##48 的帖子

可惜我隻手指尾只可以用尼鳥鼻屎, 唔似你無堅不吹.

冇問題

我叫D布子佬作多D野先再呃你
回復 kingkong_hk ##50 的帖子

D布子佬聽你支笛作野 ? 咁你做共惨二五仔卧底, 住公屋, 都算捱得義氣, 十幾億人民用个屁向你致敬
artlo 發表於 2021-3-12 20:59
回復 kingkong_hk ##50 的帖子

D布子佬聽你支笛作野 ? 咁你做共惨二五仔卧底, 住公屋, 都算捱得義氣, 十幾億人民用个屁向你致敬

洗咩講

5同國家D布子佬刀聽我指示作野
回復 kingkong_hk ##52 的帖子

唔怪得巴老旦星人个c眼都係红種胀大.
artlo 發表於 2021-3-13 12:03
回復 kingkong_hk ##52 的帖子

唔怪得巴老旦星人个c眼都係红種胀大.

你5好提子我啦
回復 kingkong_hk ##54 的帖子

我一定唔会, 建制派班友就難講.
artlo 發表於 2021-3-13 21:39
回復 kingkong_hk ##54 的帖子

我一定唔会, 建制派班友就難講.

你日日刀提子我
回復 kingkong_hk ##56 的帖子

你照吓鏡先講, 問吓香港有幾多人会提子巴老旦星人个c眼红種胀大 ?
artlo 發表於 2021-3-15 09:35
回復 kingkong_hk ##56 的帖子

你照吓鏡先講, 問吓香港有幾多人会提子巴老旦星人个c眼红種胀大 ?

照左啦, 好令仔
回復 kingkong_hk ##58 的帖子

登錄/註冊後可看大圖
話到底都係縮沙係正常嘅,玩火好易自焚

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-27 11:55