[新聞時事] 「朔夜」總辭的真正原因

回復 kingkong_hk ##80 的帖子

同肥老泥係入而受緊, 外国细力信唔过. 不如你代佢家属謝禮.
回復 kingkong_hk ##82 的帖子

肥都另你唔happy ? 唔怪得拜灯你咁鬆毛鬆亦, 洋奴.
artlo 發表於 2021-3-21 03:24
回復 kingkong_hk ##82 的帖子

肥都另你唔happy ? 唔怪得拜灯你咁鬆毛鬆亦, 洋奴.

冇法, 佢影響市容
回復 kingkong_hk ##84 的帖子

唔可能要求係人都似老鼠曾, 同你契哥甘款.
artlo 發表於 2021-3-21 22:05
回復 kingkong_hk ##84 的帖子

唔可能要求係人都似老鼠曾, 同你契哥甘款.

同你1樣刀4啦, 你係HAPPY8
回復 kingkong_hk ##86 的帖子

冇錯, 好快連租都冇得交, 死硬.
artlo 發表於 2021-3-22 11:18
回復 kingkong_hk ##86 的帖子

冇錯, 好快連租都冇得交, 死硬.

咬老中囉
回復 kingkong_hk ##88 的帖子

特衰政府点做野 ? 睇吓白粉波條粉腸, 派小小錢好似便秘咁, 咬老中死梗啦.
artlo 發表於 2021-3-22 20:25
回復 kingkong_hk ##88 的帖子

特衰政府点做野 ? 睇吓白粉波條粉腸, 派小小錢好似便秘咁, 咬老中死梗啦.

係5係5想要? 比埋我我捱2汽幫你
回復 kingkong_hk ##90 的帖子

似乎俾你都冇用, 你後繼無人..
artlo 發表於 2021-3-23 08:31
回復 kingkong_hk ##90 的帖子

似乎俾你都冇用, 你後繼無人..

你你得我典用
回復 kingkong_hk ##92 的帖子

咁樣同捐俾大劣红十字会冇分别.
artlo 發表於 2021-3-23 20:25
回復 kingkong_hk ##92 的帖子

咁樣同捐俾大劣红十字会冇分别.

有分別, 比我我可以食父乳通才影比你太
回復 kingkong_hk ##94 的帖子

唔好客氣, 你地慢慢品常食父乳通才, 我去揾大妈温存, 温存.
artlo 發表於 2021-3-24 06:52
回復 kingkong_hk ##94 的帖子

唔好客氣, 你地慢慢品常食父乳通才, 我去揾大妈温存, 温存.

我1定慢慢食5會1野pat晒
回復 kingkong_hk ##96 的帖子

梗係啦, 你係基道靈掌門人, 冇人会阻你慢慢炭父乳食譜.
artlo 發表於 2021-3-24 20:08
回復 kingkong_hk ##96 的帖子

梗係啦, 你係基道靈掌門人, 冇人会阻你慢慢炭父乳食譜.

我係性弱袋男同丸丸長
回復 kingkong_hk ##98 的帖子

终於表露身份, 唔怪得甘多男同失踪.
artlo 發表於 2021-3-25 04:52
回復 kingkong_hk ##98 的帖子

终於表露身份, 唔怪得甘多男同失踪.

粥晒去新屋頂丫嘛. 太子站4左左果D刀係

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 15:02