[新聞時事] 「朔夜」總辭的真正原因

回復 kingkong_hk ##100 的帖子

又係用父乳炆哂.
回復 kingkong_hk ##102 的帖子

話咗你係青山清理清化糞池最佳人選, 口臭難顶.
artlo 發表於 2021-3-25 20:02
回復 kingkong_hk ##102 的帖子

話咗你係青山清理清化糞池最佳人選, 口臭難顶.

青山有得建身架
回復 kingkong_hk ##104 的帖子

有冇我唔知, 不过你建身都係大隻廣.
artlo 發表於 2021-3-26 22:31
回復 kingkong_hk ##104 的帖子

有冇我唔知, 不过你建身都係大隻廣.

我成日去
回復 kingkong_hk ##106 的帖子

成日去都係大隻廣.
artlo 發表於 2021-3-27 11:52
回復 kingkong_hk ##106 的帖子

成日去都係大隻廣.

古到你5信架, 琴日去完
回復 kingkong_hk ##108 的帖子

冇人話5信, 你係常客.
artlo 發表於 2021-3-29 19:57
回復 kingkong_hk ##108 的帖子

冇人話5信, 你係常客.

日日去仲好
回復 kingkong_hk ##110 的帖子

你根本日日係过到, 所以提子馬車可以自由自在.
artlo 發表於 2021-3-30 20:56
回復 kingkong_hk ##110 的帖子

你根本日日係过到, 所以提子馬車可以自由自在.

馬車比我拉左係心震坐緊
回復 kingkong_hk ##112 的帖子

馬車自由自在係屯门溝緊 MK 妹, 你拉柴就有.
artlo 發表於 2021-3-31 07:36
回復 kingkong_hk ##112 的帖子

馬車自由自在係屯门溝緊 MK 妹, 你拉柴就有.

1隻手指尾0.0001%功力已經拉到D柴
回復 kingkong_hk ##114 的帖子

上次见你唔係用手指尾, 乜你当 JJ 係手指尾 ?
artlo 發表於 2021-3-31 19:38
回復 kingkong_hk ##114 的帖子

上次见你唔係用手指尾, 乜你当 JJ 係手指尾 ?

我JJ係咁2刀隔空拉20億噸柴
回復 kingkong_hk ##116 的帖子

你唔去上山下鄉哂咗你, 亞翠翠托多幾斤野行遠的都已经係经典啦, 你简直係十幾億蟻民既毛犯.
artlo 發表於 2021-3-31 23:19
回復 kingkong_hk ##116 的帖子

你唔去上山下鄉哂咗你, 亞翠翠托多幾斤野行遠的都已经係经典啦, 你简直係十幾億蟻民既毛犯.

我驚5角2隧爆炸地星就5好啦
回復 kingkong_hk ##118 的帖子

你不如驚你个巴老旦撞親你的老同个巴老旦, 震親个地球實際的.
artlo 發表於 2021-4-1 21:19
回復 kingkong_hk ##118 的帖子

你不如驚你个巴老旦撞親你的老同个巴老旦, 震親个地球實際的.

有機會, 所以我次次都係用0.000001%工力

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 13:04