樓主: shootingstar

[正宗桑拿] 佐敦金寶來桑拿No.8

呢輪有件77號........

又係超正妹
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 shootingstar ##1 的帖子

好介绍!

$718 全包. 又真係抵玩喎.

用手機回應 pdb1818 #17 的帖子

似搶鐘多過呃鐘😂

不過大場食c餐都只係7魚落樓。。。咁就一分錢一分貨啦

回復 Playhard69 ##25 的帖子

即係咁,肚餓去買魚蛋食,規矩係一盒9粒,我問點解6粒半,個魚蛋佬話「多客,減到你六粒半。」
然後佢話 「我(魚蛋佬)唔係”呃”你,係(其他客) ”搶”走你啲魚蛋咋」我要接受(?)。你(魚蛋佬)入唔夠貨,但仲夾硬超額接單。喂,我雖然係客,但我自己賺錢都唔易㗎,你(魚蛋佬)呃我已經唔啱,仲將個問題推去(其他客/師兄)。宜家我退讓嘅話係你魚蛋佬受 我嘅人情咋!仲講到我係賣人情俾其他師兄(要我當師兄搶我嘢,當我白痴呀,利益去咗邊個度,一諗就明!)呃上加呃,點會唔㷫。

魚蛋佬咁係講明佢扣我貨係有道理 (扣你 冇盞你人情 係道理),㷫唔㷫!
(有師兄未必去桑拿,咁師兄將”魚蛋佬”改成”樓鳳”就知道我講咩)

maybe someday try try see

用手機回應 pdb1818 #26 的帖子

乜而家度度都咁惡劣。。。usb 又呃,大場又呃。。。 唉。。。 冇啖好食

去過幾次都足時間喎...
以前德寶即係新興大廈3樓雙鐘係35+35即70分鐘
有啲場雙鐘就係共60+15即9個字
有啲場雙中係45+45

間間唔同

Thx ching report

shootingstar 發表於 2021-6-13 18:11
去過幾次都足時間喎...
以前德寶即係新興大廈3樓雙鐘係35+35即70分鐘
有啲場雙鐘就係共60+15即9個字

最好入閘前問

師兄遇到足鐘,恭喜師兄;我嗰日係星期一 6點去7點過少少 就侷住出房,經理親口講扣我時間,親口講係因為有客(睇17樓留言),即係佢喺師兄所講嘅「新式」計鐘法之上,再扣我10分鐘。

點解我知下一個客唔係預約而係臨場安排?因為我親身體驗囉。我係喺 上樓梯行緊未到頂 經理探頭招呼 於是我問有冇「21號」(我係睇報告有咗目標先嚟),經理話有,叫我沖涼,到梳發區先話要等8個字。轉頭又話8個字之上再要多一個鐘(佢指係一個雙鐘),我話見過報告另外兩個冧巴,佢反應係超快話「嗰啲冧巴都冇㗎喇」,話幫我安排「3仔」。 然後就發生之後嘅事!

1、根本個客提早問個經理佢都係坤咗你入嚟先(個客問你一個指定冧巴你要幾個骨鐘先有貨,你答我「有」!?你話有咁你之後仲好意思「建議」我換冧巴!)。
2、哩間場喺11台有固定介紹,寫明係 雙鐘制。咁佢係邊種呢?咁好嘞,如果第一、第二鐘唔同長度係邊個要先出聲?梗係間店啦,仲要個客問咩!不過哩次經歷係兩個骨鐘一樣長,勁,第一鐘係半個鐘鬆啲響,咁x2唔怪之得係65分鐘啦!
成件事,知道俾唔到心儀骨妹你 你坤我入嚟,臨時安排一個俾我 (亦都可以咁樣安排俾其他師兄),不過都未係大問題,最大問題係經理安排俾我嗰刻原來已經 設計咗只俾65分鐘!出房後追問佢理直氣壯地 講到明有扣到我時間。咁即係「規矩」嚟。咁原來係規矩嚟,師兄真係唔洗幫佢解悉。我覆一次個經理嘅話—「一個鐘75分鐘,多客時候減5-10分鐘」,再提一次真實對白。(諗起又㷫...俾我問出你理虧,你仲敢理直氣壯!?)

其實有師兄習慣咗「新計法(75分鐘)」亦冇乜問題,只係要留意後句。有適當期望就唔會有失望,哩個緊要。

揼骨嘅嘢,想放鬆啫,意想不到嘅 差 係真係會令骨友好唔高興 (我原先都係諗住乜都唔諗 收到預期之內嘅服務就算啫)。咁嘅程度嘅「意想不到」可以避免嘅,就係正如上面師兄講,事先知道咯!所以我講番店方嘅規矩俾大家知。祝師兄們骨運亨通,唔會遇到「65分鐘、俾理虧嘅人迫出房」哩種worst case,更希望我遇到嘅已經係最最最worst嘅情況。

呃鐘可以列黑名單

多謝師兄分享

多謝

多谢分享!

師兄68 返乜更?