[賽後報告] 侍浴36D大乳牛,由上至下慢慢磨,乳牛煎蛋,夾到我碌鳩硬到爆,櫻桃小口含住淡暖水來個冰火水蕭,一邊含到我幾乎射

名稱: 歡樂玫瑰
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/B43821-佐敦-一樓一-歡樂玫瑰.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

係人都知,男人唔滾,除非無銀,今日中咗場波,唔去搵囡就真係浪費馬會一番好意,今期見佐敦區有件囡囡幾合眼緣,硬係要去見識吓啦,遇上靚女歡樂玫瑰 ,靚樣似明星,火辣性感誘人,曲線玲瓏令人注目,一對36D巨乳,有波有籮,配修長美腿,全身白雪雪嘅皮膚,肉地嫩滑彈手,侍浴36D大乳牛,由上至下慢慢磨,乳牛煎蛋,夾到我碌鳩硬到爆,櫻桃小口含住淡暖水來個冰火水蕭,一邊含到我幾乎射,忍住急急腳出沖涼房,囡囡好細心幫我抹身。上床大家肉博,條摩打利漫游勻全身,用最快最準嘅速度,發揮口舌服務嘅威力,搞到我死去活來,遊到我周身癢,櫻桃嘴仔漫遊大腿內側,鳩又癢,高級環保吹奏,又啜龜頭又奶棒,深喉橫吹直笛奶袋底,搞到我又酥又癢,吹功真係無得頂。到咁上下先來爽到佢隻濕潤鮑魚夾住好舒服,轉下個姿勢,歡樂玫瑰 騎功了得,配合呼吸聲有節奏地騎我,佢條腰扭力又夠,un到我興奮過玩過山車,最後一程推車式籮友好正,挺挺屁股拮到佢高潮迭起若仙若死,瘋狂抽插百幾二百吓,一個不留神就精關一鬆,億萬子孫狂射,爽到腳仔軟。沖埋個事後靚涼,攬住歡樂玫瑰 食埋支煙,見出面有師兄等緊,費事阻囡囡做生意,即刻比錢加貼士閃人。歡樂玫瑰 質素咁好,做HG都要排隊預約啦,趁未算爆紅,幾大要執多幾次先。
多謝師兄分享~~~~~~
多謝師兄分享
無比吸引
多謝師兄分享
多謝師兄分享
謝謝師兄報告
多謝師兄分享
多謝師兄分享
Thanks for sharing
回復 性愛魔法 ##1 的帖子

多謝師兄分享
多謝師兄分享